TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 2 d’octubre del 2012

Patates braves



http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=136

A Catalunya es des de sempre que jo recordi, ni ha molta costum de fer el " Vermut" el diumenge, ( és a dir, un aperitiu ) aquesta proposta n´es ideal, també per un sopar informal, o per fer un mos..sempre venen be

Ingredients
Patates
Oli d´oliva 
Sal

Preparació

Tallarem les patates a daus i les fregirem en abundant oli.

Les servirem amb salsa brava per anar sucan, humm

*********************
Salsa brava 
Ingredients
Maionesa, ( si es una mica espessa millor )
Tomàquet fregit
Unes gotes de "tabasco" o una mica de bitxo picat

Preparació
Tant senzill com barrejar una mica de tomàquet fregit a la maionesa, i afegir-hi be "tabasco" o bitxo, la quantitat de picant dependrà del gust dels comensals. 

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

5 comentaris:

  1. Susanna no hay Domingo sin Vermut ni Vermut sin unas patatas bravas...tu propueta perfecta y genial....
    Besos amiga
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  2. Les braves son un dels meus plats favorits del món!

    ResponElimina
  3. M'agrada que siguin picants. Un bon aperitiu.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Mmmmmmmmm!!! Què bones! M'encanten les tapetes per picar, i les patates són del que més m'agrada! Petonets!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...