TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


diumenge, 19 de gener del 2014

Timbal d´arròs amb espàrrecs


Ingredients
Arròs bullit
Espàrrecs verds
Sal
Pebre
Oli d´oliva a l´aroma de tòfona

Preparació
Tallarem els espàrrecs a trossos petits i els saltem amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja estiguin a punt, abocar l´arròs que ja tenim bullit, barrejar i emplatar amb un "aro" si es vol.

* També es pot fer amb oli normal o aromatitzat amb altres sabors.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

  1. Amb oli de tòfona, sols pot ser una delicia, i la presentació de 10.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Molt bo!!!! I canvia els espàrrecs per bledes i tens un plat diferent i també molt bo!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Que ben presentat, a mes es deliciós uns ingredient boníssims.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...