TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 7 de març del 2014

Cake Pops ràpids fets amb pa de pessic preparat


Com preparar Cake Pops sense maquina...

Ingredients
Una base de  pa de pessic ( serveix per exemple la  coca de iogurt
Formatge d´untar ( també es pot canviar per nata espessa, mantega tova,  mel, melmelada ....)
Xocolata de cobertura blanca i/o negra
Decoracions de sucre com fideus, boletes, estrelles...
Palets de plàstic especials per "pops" o bastonets de fusta de fer "pintxos"

Preparació
Engrunar manualment el pa de pessic i afegir poc a poc formatge d´untar fins que ens quedi una massa melosa però amb cos.

Formen petites boles d´uns  20 grams  i deixem reposar en el congelador una 1/2 hora

Desfer la xocolate al bany Maria, untar la punta dels palets amb xocolate i punxem les boles de massa amb els palets, deixar una estona que es refredi la xocolate, ja que servirà de cola perquè la bola quedi ben enganxada.


Ara les passem per la xocolata que tenim desfeta, per eliminar  l'excés de cobertura donarem petits copets al pal en el recipient on tenim la xocolate, així el sobrant caurà dins i la podrem tornar a fer servir.

 Decorar amb els sucres de colors, fideus, estrelles, boletes.....i les deixem assecar .

Hummmm, Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...