TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 24 d’abril del 2017

Patates bullides i fregides amb espàrrecs


Ingredients
Patates bullides tallades a daus grossos
Espàrrecs
Oli d´oliva
Sal
Pebre

Preparació
Bullir les patates sense pell amb abundant aigua i una mica de sal.

Mentre tallar els espàrrecs i bullir també amb aigua i una mica de sal, uns 10 minuts, recórrer i reservar. 

Un cop les patates estiguin bullides i escorregudes, les pasarem a una paella amb oli d´oliva i les daurarem, condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja estiguin quasi fetes afegirem els espàrrecs i donarem uns minuts més d´escalfar tot barrejat.

Senzill i deliciós, bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...