TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 6 de març del 2024

Com treure la panxa o budell de les gambes en un pim, pam

 
 
A qui no li agraden unes bones gambes, llagostins, escamarlans?

El que si a mi al menys NO m agrada de trobar-me amenjar, i em fa fàstic,  molt de fàstic...... és aquella tireta negra que tenen a l'esquena, que no és res més que la panxa o budell i que de vegades està plena de sorra i derivats.....

Aquesta és la nostra proposta .... i funciona

Tan fàcil com prendre una forquilla, agafar en cru la peça a netejar, aguantant des del cap, li clavarem la forquilla entre la carn i la closca, i seguirem recorrent tot el llom fins arribar a la cua, quedarà adescobert tota la panxa ( tireta negra), que amb la mateixa forquilla, o un escuradents de fusta podrem treure amb facilitat.

A més de que ens quedarà la peça neta, també ens facilitarà pelarla millor per menjar.
 
Bona cuina i bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...