TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 13 de maig del 2024

Pastissets de pasta de full i llavors




Ingredients 1- versió
Una planxa de pasta de full, millor si es rectangular 
Sucre blanc granulat
Llavors de gira-sol i de carbassa 

Ou batut per pintar les peces 
-Opcional sucre en pols per decorar un cop fetes


Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Estirar la pasta de full sobre el seu mateix paper, ensucrar per sobre, donar la volta a la planxa  i tornar a ensucrar per l´altre costat, es importante que el sucre estigui ben escampat i  apretar una mica perqué en i quedi enganxat.


Buscar el centre el rectangle i marcar, ara anirem enrotllant pels dos costats de la peca de pasta de full fins arribar al centre, just en el punt on abans hem fet la marca, amb un ganivet esmolat, tallarem el rotllo en rodanxes que anirem dipositant en una safata de forn preparada amb un paper vegetal, pintar amb ou batut, li afegim per sobre unes llavors de gira-sol , de carbassa i una mica de sucre.

Fornejar uns 20 minuts, deixar refredar sobre una reixeta....( el temps sempre es orientatiu, dependrà del vostre forn i mida de les peces ), 


                                                 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋


Ingredients 2- versió
Una planxa de pasta de full, millor si es rectangular 
Sucre de canya
Llavors de sèsam

Ou batut per pintar les peces
-Opcional sucre en pols per decorar un cop fetes

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Estirar la pasta de full sobre el seu mateix paper, ensucrar amb sucre de canya per sobre, donar la volta a la planxa, tornar a ensucrar, a més li afegirem les llavors de sèsam,  es important que tot quedi ben escampat, apretar una mica amb la ma plana perqué s´enganxi

Tallarem tires de pasta amb un ganivet esmolat i les enrotllarem, posarem sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal,  pintar amb ou batut, li afegim per sobre unes llavors de sèsam i una mica de sucre.

Fornejar uns 20 minuts, deixar refredar sobre una reixeta....( el temps sempre es orientatiu, dependrà del vostre forn i mida de les peces )   

Bon profit 



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...