Sembla ser que un bon dia un pagès va descobrir que unes arrels de la xicoira silvestre que estaven apilonades per fer ne adob pel camp, estaven grillan i treien uns llargs brots de fulles groguenques ...carai ! va pensar...i si això esta bo per menjar ? .....doncs sembla ser que les va testar...i noi.......si que estaven bones, així va començar la seva deliciosa existencia
Només tenen 20 calories per cada 100 grams, i moltes propietats, entre elles, vitamines C, B1, B2,A, i es molt digestiva, ideal per acompanyar qualsevol plat de carn, peix, pasta, arròs...
Endívies
Sal
Pebre
Olives verdes i negres
Oli d'oliva
Vinagre del - bo-
Cogombres petits en vinagre
Petits daus de pernil salat
Preparació
Col-locar les fulles verdes a la base de la nostre safata de servir, ara a sobre només ens falta decorar amb la resta d´ingredients, condimentar al gust ...i a gaudir, si es en bona companya, millor !!!
Amanides avorrides ?, No gràcies-
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna