Ingredients
Arròs
Salsitxes de porc o pollastre ( al gust )
Xampinyons
Trompetes de la mort
Ceps (Boletus )
Gírgoles
Shiitakes
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tomàquet triturat
Ceba
Pastanaga
Api
Pebrot vermell
Pebrot verd
Un raig de vermut blanc sec
Preparació
Sofregir les salsitxes tallades a trossos i reservar.
En el mateix oli, farem un bon sofreit amb la ceba, pastanaga, api i pebrots, tot tallat petit, una vegada ja començin a quedar les verdures tobes i afegirem el tòmaquet, sofregir una estopa, i abocar el raig de vermut blanc sec, deixar reduir.
Mentre en una paella saltarem una mica els bolets tallats, que afegirem a la cassola junt amb les salsitxes quan el sofregit estigui a punt, ara només hem de posar-hi l´arròs que deixarem que absorbeixi tots els aromes de la cassola mentre remenem amb una cullera de fusta i tot seguit l´aigua o brou, deixar bullit uns 15/20 minuts, i a gaudir.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna