http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
Ingredients
380 grams d´aigua
40 grams d´oli d´oliva
75 grams de llevat fresc de flequer
2 culleradetes de llet en pols
750 grams de farina de força
1 culleradeta petita de sucre
2 culleradetes de sal
750 grams de farina de força
1 culleradeta petita de sucre
2 culleradetes de sal
PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI DE OLIVA + LLEVAT FRESC + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR LA FARINA TAMISADA + SAL + SUCRE10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA -SENSE TEMPERATURA
AIGUA + OLI DE OLIVA + LLEVAT FRESC + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR LA FARINA TAMISADA + SAL + SUCRE10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA -SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , APLANAR LA MASSA AMB LES MANS I DESPRÈS AMB UN CORRÓ DE FUSTA FINS QUE QUEDI D´UN CENTÍMETRE DE GRUIX , TOT SEGUIT LA ENRROTLLAREM ( COM SI FOS UN BRAÇ DE GITANO) , PRECINTAR LES PUNTES AMB ELS DITS, COL-LOCAR DINS DE UN MOTLLO ALLARGAT , FER-LI UNS TALLS AMB EL GANIVET I DEIXAR REPOSAR UNA HORA EN LLOC CÀLID,
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.
FORNEJAR APROP 50 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
FORNEJAR APROP 50 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA