Ideal per a l'estiu, ja que podem estar preparats amb antelació, els reservem a la nevera i només haurem de posar-los al forn a l'últim moment per escalfar i gratinar.
Ingredients
Macarrons
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre
Formatge ratllat
Oli d´oliva
Oli de gira.sol ( per fregir les albergínies )
Albergínies tallades a daus
Pernil salat tallat a daus
Preparació
Fregir els dadus de albergínia en oli de gira-sol, escórrer i reservar.
Sofregir la ceba tallada petita amb oli d´oliva i quan estigui daurada afegir el tomàquet, condimentar amb sal i pebre al gust.
Coure la pasta seguint les instruccions del fabricant, escórrer i posar en una safata apta per forn, afegir el sofregit, els daus de albergínia i els daus de pernil, cobrir amb formatge ratllat i gratinar.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna