TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Monday, October 31, 2011
Carbassó arrebossar en dues versións
Ingredients ( 1.versió)
Carbassó tallat a rodanxes primes
Sal
Oli de gira-sol per fregir
Farina
Ou batut
Preparació
Escalfar l´oli , mentre passar les rodanxes per farina i desprès per ou batut ,fregir i escórrer sobre una reixeta.
Ens quedaran amb una textura melosa ( els de l´esquerra de la foto )
* * * * * * *
Ingredients ( 2.versió)
Carbassó tallat a rodanxes primes
Sal
Oli de gira-sol per fregir
Farina
Llet
Preparació
Escalfar l´oli , mentre passar les rodanxes per llet i desprès per farina , fregir i escórrer sobre una reixeta.
Ens quedaran amb una textura cruixent ( els de la dreta de la foto )
De les dues maneres queden molt bons,
Bon profìt
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Sunday, October 30, 2011
2011 1 de Novembre FESTA DE TOTS SANTS
Mentre algú et recordi, seguiràs estant viu
La festa de TOTS SANTS és dedicada al record dels difunts, i es celebra el dia 1 de novembre, n ´es una de les més antigues del món cristià, i dia festiu.
Al darrera de cada celebració no i pot faltar mai el menjar, a Catalunya es tradició de celebrar aquest dia amb família i amics, amb una castanyada, panellets, moniatos, i un bon vi o cava.
Aquesta informació pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Saturday, October 29, 2011
ESTRIS DE CUINA RECOLLITS I FORA DE LA VISTA
Si us agrada la cuina tant com a mi, segur que teniu un munt d ´ estris de cuina i si a sobra com jo , la cuina no es massa grossa, de vegades no sabem pas on guardar-los, si els posem en un calaix, aquest el necessitem per altres coses , en un pot, igual ens destorba per manca d´espai ....
La meva proposta ... i funciona
Per la part de dins de un dels armaris de la cuina que ens quedi a ma ( o sigui que ens quedi còmode per obrir i tancar sense que ens molesti ,) i penjarem una barra amb ganxos , que ja venen a la ferreteria per aquesta fi, tant senzill com tancar la porta, tot recollir, res a la vista.
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Panellets, moniatos i castanyes....les seves propietats i virtuts
panellets |
moniato |
castanyes |
La Rosa col-labora amb bons consells sobre la nostre salut en aquest bloc de cuina, gràcies per tot, i en nom de tot@s.
TOTS SANTS (panellets, moniatos i castanyes )
Ja som a Tots Sants
I com totes les festes trobem alguns aliments tradicionals que aquests dies com son el panellets, les castanyes i els moniatos.
I ja sabeu que ens aporten els aliments que menjarem aquests dies ?
- PANELLETS:
- 100 grams de panellets ens proporcionen unes 450 quilocalories
Els panellets són un dolç però el seu aport nutricional és més interessant que d’altres dolços, gràcies al seu ingredient base, les ametlles crues. L'ametlla conté greixos monoinsaturats i poliinsaturats, hidrats de carboni, proteïnes, magnesi, potassi, calci i vitamines del grup B.
Però per suposat el límit són el número de calories i, per tant, cal consumir-los amb moderació.
- MONIATOS
- 100 grams de moniato ens proporcionen unes 100 quilocalories
El moniato ens aporta hidrats de carboni complexes i sucres simples.
També vitamina A , altres vitamines com la C i les del grup B, i minerals ( sobretot potassi, coure, magnesi, ferro i zinc.)
- CASTANYES:
- 100 grams de castanyes crues ens proporcionen unes 175 quilocalories
Les castanyes són una fruita seca, però diferent a les que estàs pensant (avellanes, ametlles,...) Ja que pràcticament no porten greix. Contenen minerals (potassi, magnesi, coure) i vitamines C i del grup B.
Gaudirem de les festes i dels seus aliments amb moderació
Aquests consells pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
FESTA DE TOTS SANTS ....AMB MODERACIÓ
panellets |
moniato |
castanyes |
La Rosa col-labora amb bons consells sobre la nostre salut en aquest bloc de cuina, gràcies per tot, i en nom de tot@s.
TOTS SANTS (panellets, moniatos i castanyes )
Ja som a Tots Sants
I com totes les festes trobem alguns aliments tradicionals que aquests dies com son el panellets, les castanyes i els moniatos.
I ja sabeu que ens aporten els aliments que menjarem aquests dies ?
- PANELLETS:
- 100 grams de panellets ens proporcionen unes 450 quilocalories
Els panellets són un dolç però el seu aport nutricional és més interessant que d’altres dolços, gràcies al seu ingredient base, les ametlles crues. L'ametlla conté greixos monoinsaturats i poliinsaturats, hidrats de carboni, proteïnes, magnesi, potassi, calci i vitamines del grup B.
Però per suposat el límit són el número de calories i, per tant, cal consumir-los amb moderació.
- MONIATOS
- 100 grams de moniato ens proporcionen unes 100 quilocalories
El moniato ens aporta hidrats de carboni complexes i sucres simples.
També vitamina A , altres vitamines com la C i les del grup B, i minerals ( sobretot potassi, coure, magnesi,ferro i zinc.)
- CASTANYES:
- 100 grams de castanyes crues ens proporcionen unes 175 quilocalories
Les castanyes són una fruita seca, però diferent a les que estàs pensant (avellanes, ametlles,...) Ja que pràcticament no porten greix. Contenen minerals (potassi, magnesi, coure) i vitamines C i del grup B.
Gaudirem de les festes i dels seus aliments amb moderació
Aquests consells pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Friday, October 28, 2011
Safates d´embotits fetes a casa i com fer un bufet de suplement
Sempre tenim aquell dia especial que fer una celebració familiar o amb amics.....
I com que no ens volem complicar la vida a la cuina , doncs soms masses .......un pa amb tomàquet i embotit, això li agrada a tothom i solucionat el problema,....
Ja se que molt@s ja o fem però ....
La meva proposta .....que fàcil es preparar a casa unes safates ben presentades i més barates que si demanem que ens les preparin, anem a una tenda asiàtica i comprem unes safates que son molt barates , amb el seu paper de blondes de diferents mides , depenent del que i tinguem que posar-hi , les muntem amb afecte , ens quedaran perfectes , i en haurem estalviat uns bons diners.
* * * * * *
Ara be quan no sabem com posar-les la taula....doncs ens falta taula o ens sobren safates....
La meva proposta fàcil , ràpida i que funciona, qui no te una taula de planxar a casa ??...doncs tant senzill com muntar-la en un costat del menjador que no molesti a ningú, li posem unes estovalles maques i ja tenim instal.lat un bufet .
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Thursday, October 27, 2011
CIGRONS AMB ARRÒS, BOLETS I GAMBES
Ingredients
Cigrons bullits ( poden ser de pot)
Arròs bullit espès
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Un pot de sofregit de tomàquet
Bolets assortits ( congelats de La Sirena), doncs frescos ara es força complicat
Gambes arrosseres
Aigua o brou
Preparació
Sofregir les bolets i les gambes per separat i reservar.
En una paella i posarem els cigrons amb un raig d´oli i els daurarem una mica, desprès i afegirem l ´arròs, els bolets, el tomàquet, remenar una mica i tot seguit abocar-hi aigua o brou just que quedi la vianda coberta, deixar arrancar el bull, ara i posem les gambes , rectificar de sal i pebre si es necessari, tancar el foc, tapar i deixar "covar " uns 10 minuts.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Wednesday, October 26, 2011
Elena Zulueta de Madariaga, molta sort
L´Elena està ingressada a l´hospital per a una operació de cor molt important, desitjo que li vagi molt i molt be, i que ben aviat podi estar altre vegada explicant aquelles histories tant maques i compartint receptes de cuina
molta sort, i mil petonets Susanna
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Aletes de pollastre amb toc mexicà
La meva font d´inspiració amb un resultat de 10
http://cocinandocongoizalde.wordpress.com/2011/10/24/alitas-de-pollo-con-toque-mexicano/
Ingredients
2 dotzenes d´ aletes de pollastre
20 grams de salsa de soja
1 cullerada de mostassa "antiga "
250 grams de tomàquet fregit
70 grams de vermut "rosso"
2 alls pelats
Unes gotes de tabasso ( opcional)
1 cullerada sopera de sucre
Pebre negre mòlt
Sal
Preparació
Tallarem les aletes de pollastre en tres parts, ( les puntes jo les guardo per fer brou )
Triturar plegats tots els ingredients menys les aletes de pollastre , fins que ens quedi un puré, posar- les en una safata , abocar per sobre el preparat i les deixem macerar unes 2 hores a la nevera tapades amb un film de cuina, ( també es pot deixar preparar la nit abans )
Fornejar a 200 graus entre 30/ 45 minuts, dependrà del forn, la quantitat i la mida de les aletes.
Es poden acompanyar de verdures, patates fregides, amanida...etc...
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Tuesday, October 25, 2011
BROU LLEUGER DE POLLASTRE I VEGETALS
Les aletes de pollastre tenen molta vitamina B6, aquesta vitamina ajuda a prevenir problemes cardíacs , depressió, asma, en poden menjar les persones amb diabetis ....a més tenen Vitamina A, vitamina B12 i Ferro,..entre d´altres
Ingredients
Pastanages
Patates
Carbassó
Ceba
Endivíes
Pebrot vermell
Un os de pernil
Aletes de pollastre
Una mica de sagí de porc
Sal
Oli d´oliva
Pasta per fer la sopa , fideus, cabell d´àngel, pistons, ( al gust )
Preparació
Tallarem tots els vegetals i juntament amb les aletes de pollastre , ofegarem uns 10 minuts amb una mica d´oli dins de la mateixa olla que farem el brou , afegir l´os de pernil , sal, el sagí i omplir d´aigua, deixar bullir a foc mig prop de 1 hora, rectificar de sal si es necessari .
Per fer la sopa ni han dues versions, la primera es colar el brou i servir el bullit a part, i la segona es posar-hi directament la pasta i bullir-la tot junt.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
CROISSANTS FETS AL INSTANT
Sempre tenim aquell dia que ens vindria de gust un croissant acabat de fet, i no sempre el podem tenir a ma ...o aquell diumenge al matí per fer un esmorzar diferent
Doncs jo us doncs la solució, a més de que estan molt bons .....( sempre en tinc unes bosses al congelador...)
Ingredients
Uns croissants congelats ( que haurem preparat abans ) i congelat *
Una mica de sucre
Un ou batut
Preparació
* Formar uns triangles, cargolar ( ens tenen que quedar dues banyes) i congelar.
Quan en tinguem ganes de menjar-los :
Pintar-los amb ou batut, posar una mica de sucre per sobre, els posarem al forn que ja tindrem calent a 200 graus , fornejar fins que estiguin daurats ( 15 -o- 20 minuts, dependrà del forn , refredar sobre una reixeta...i a gaudir amb un bon cafè , una xocolate calenta, o farcits amb embotit ..hummmm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Monday, October 24, 2011
Conserva de tomàquet natural
Tomàquet amb un missatge secret ,.....que voldrà dir ??? |
Tomàquets escaldats , a l´espera de que refredin una mica |
Els tomàquets ja estan pelats |
La conserva feta i a punt per cuinar |
Tomàquets madur i de qualitat
Pots de vidre amb tapa i esterilitzats
Una olla grossa
Un drap de cuina
Conyac
Preparació
Posarem una olla grossa al foc amb aigua , mentre amb un ganivet tallarem una creu a sobre de cada tomàquet, tant punt l´aigua comenci a bullir i a tandes les anirem escaldant uns minuts , quan la pell es desenganxi les posarem en un escorredor perquè refredin.
Desprès les pelarem amb la punta del ganivet, feina que no ens costarà gens i les reservarem en un recipient fins acabar de pelar-les totes.
Ara tenim dues opcions, be les tallem a trossos , o les triturem , manualment o amb la Thermomix que son 2 segons...i les posem dins dels pots de vidre que ja hem de tenir a punt i sobre tot esterilitzats .
La part més important
Hem d´ aconseguir que tots els pots ens quedin totalment hermètics , doncs seria la causa de que la conserva se´ns fes malbé.
Posem sobre de cada pot un raig de conyac, l´ encenem i el tapem a l´instant perquè ens faci el buit.
En el fons d´olla i posarem un drap de cuina, i ja poden anar-hi col-locant tots els pots dins, cobrir amb aigua freda i posar al foc durant una hora aproximadament, ( dependrà de la mida dels pots), un cop hagin bullit, apagar el foc i deixar refredar dins de l´aigua.
* El drap de cuina es perquè en bullir no es colpegin entre si i es trenquin.
Ara només ens faltarà posar-los la data i cap al rebost, a punt per preparar bons àpats.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
CASSOLETA DE PATATES BULLIDES AMB PERNIL DOLÇ I MOZZARELLA
Ingredients
Patates bullides sense pell
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Ous
Pernil dolç
Formatge cremós tipus Mozzarella
Orenga
Preparació
Es pot preparar en una safata grossa o en cassoletes individuals ( el meu cas )
Posarem en una cassoleta les patates bullides tallares a daus , unes gotes d´oli , el pernil dolç tallat petit, un ou batut, sal , pebre , espolsarem amb formatge ratllat i una mica d´orenga .
Fornejar fins que l´ou ens quedi cuit al nostre gust, ( també es pot fer en el microones )
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
GREIXOS ?......NO GRÀCIES
Normalment quan cuinem algun producte amb oli o greixos, la forma més normal per treure el seu excés es posar el producte fregit en un plat amb un " paper de cuina" o sigui absorbent ... i el que aconseguim es que les peces que estan a sobre del tot quedin escorregudes, però les que queden al fons , completament carregades d´oli, o greixos, ja que el pobre "paper de cuina", no pots xuclar més humitat, o be el tenim que canviar cada dos per tres....i no representa pas un estalvi això....
Doncs be, aquesta es la meva proposta i funciona...
Ingredients
Un plat
Una fulla doble de "paper de cuina"
Una reixeta amb potes ( a la majoria dels microones moderns ni va una de incorporada )
Preparació
Posarem la fulla doble de paper de cuina en el plat, i a sobre intal-larem la reixeta amb potes, que no toqui el paper, ....cada vegada que fregim una tanda de carn, peix, verdures, bunyols....totes les grasses cauran al plat , i les nostres viandes quedaran netes de greixos extres, a més el mateix paper ens serveix per tota l´estona, per tant ens surt barat .
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Saturday, October 22, 2011
Carxofes ràpides al microones
La carxofa és la flor de la carxofera, es cultiva en climes temperats, la varietat que més domina en el nostre país es la Blanca de Tudela, molt tendra i apreciada pel seu fruit rodó, carnós i de un agradable sabor. Espanya junt amb Itàlia , son els principals països productors de carxofes a nivell internacional, gràcies al seu clima Mediterrani
Diuen que la seva fama a la cuina va ser gràcies a la reina florentina Caterina de Mèdici que es va casar amb el Rei Enric II de França, i la va introduir a la refinada cort francesa.
La carxofa es molt baixa en greixos, conté calci i potassi,ideal per controlar la gota, artritis, reuma, el nivell de colesterol, redueix el nivell de sucre a la sang , pel fetge, te molta fibra, entre altres virtuts, ...si es temps de carxofes, a gaudir-ne, son font de salut...
Ingredients
Carxofes
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Vinagre suau tipus Xerès
Preparació
Tallarem la cua i les puntes a les carxofes, amb precaució posarem el dit en el centre o ull de la carxofa i sota del raig d´aigua de l´aixeta anirem obrin les seves fulles fins que ens quedi com una flor oberta, les posarem en una safata que podi anar al microones tipus "pirex", deixar la mica d´aigua que els i hagi quedat, condimentar amb sal,pebre, oli i vinagre , tapar amb film de cuina i coure durant uns 15 minuts ( dependrà de la mida de les carxofes i la potencia del vostre microones )
Al servir abocar per sobre amb una cullera una mica del suc que ens quedi a la safata.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Arròs bullit amb faves confitades amb oli
Ingredients
Arròs bullit espès
Salsa de tomàquet
Olives negres
Pebrot vermell
Cebes
Faves petites
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Preparació
Preparar un arròs bullir espès i reservar.
Tallarem la ceba i el pebrot al gust, posarem una paella al foc amb oli i quan estigui calent, i abocarem la ceba, el pebrot i les faves, confitarem a foc vaig fins que tingui la consistència que ens agradi, condimentar amb sal i pebre.
Per muntar el plat, posarem l´arròs en una tassa i el abocarem en un plat, per sobre li posarem una mica de salsa de tomàquet , unes olives negres per decorar i a tot voltant , les verdures confitades .
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Carxofes......propietats i virtuts
Carxofes...propietats i virtuts
La carxofa és la flor de la carxofera, es cultiva en climes temperats, la varietat que més domina en el nostre país es la Blanca de Tudela, molt tendra i apreciada pel seu fruit rodó, carnós i de un agradable sabor.
Espanya junt amb Itàlia , son els principals països productors de carxofes a nivell internacional, gràcies al seu clima Mediterrani
Diuen que la seva fama a la cuina va ser gràcies a la reina florentina Caterina de Mèdici que es va casar amb el Rei Enric II de França, i la va introduir a la refinada cort francesa.
La carxofa es molt baixa en greixos, conté calci i potassi, ideal per controlar la gota, artritis, reuma, el nivell de colesterol, redueix el nivell de sucre a la sang , pel fetge, te molta fibra, entre altres virtuts, ...
Si es temps de carxofes, a gaudir-ne, que son font de salut...
Aquesta informació pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Friday, October 21, 2011
Arròs amb gules del Nord
I que son les gules ?
Les gules son una imitació artificial de l´ autentica anguila , la idea va ser creada i patentada en els anys 80 per una empresa espanyola , arrel de que les captures d´anguila viva va començar a flaquejar per accès de pesca, a més de que el seu preu era tant card que només arribava a una minoria de mercat.
La pasta de la gula no es res més que carn de peix blanc, farina de blat ó fècula d´arròs , clara d´ou,....i algun altre ingredient que no sabem....ni expliquen,...li donen la forma....i a vendre....sembla ser que aquesta industria mou molts mil.lions d´euros a l´any, i el més important que dona feina a molta gent.
Ingredients
Arròs
Gambes arrosseres
Sèpia
1 pot de tomàquet sofregit ( jo fet a casa)
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Gules del Nord
Cloïsses
1 raig de vermut blanc sec
Preparació
Si les cloïsses son fresques les posarem en un bol amb aigua salada perquè deixin la sorra que podin portar dins.
Saltejar amb una mica d´oli les gambes , la sèpia tallada petita , les gules i les cloïsses ( jo o faig tot per separat però amb el mateix oli, ) reservar.
En una paella , posarem una mica d´oli , afegirem la salsa de tomàquet i un raig de vermut blanc sec, deixar reduir una mica i ja podem posar- hi l´ arròs , remenar i l´aigua que ja tindrem calenta, condimentar al gust amb sal i pebre , bullir uns 10 minuts , ara i afegim el peix que tenim reservar, uns 5/10 minuts més dependrà del tipus d´arròs....i a gaudir
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
PIZZES DE PA AMB SOFREGIT DE L´ARRÒS
Ingredients
Sofregit pel arròs a la cassola ( es tracta de fer-ne més quantitat , quan volem fer arròs )
en el meu cas, porta sèpia tallada petita i salsitxes de pollastre també tallades , això al gust...)
Unes llenques de pa
Formatge cremós, tipus mozzarella , o al gust
Orenga
Preparació
Escalfar el forn a 190 graus
Mentre preparar les pizzes, o sigui posarem unes cullerades del sofregit per sobre de cada llenca de pa, formatge i un pessic de orenga
Fornejar uns 10 minuts ( dependrà del vostre forn ), i a menjar
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Thursday, October 20, 2011
OBSEQUIS DE BLOGS AMICS
LOLY, MÓNICA, SUSANNA Y MERITXELL con PUCKY EN HALLOWEEN
http://www.tedeternura.com/2011/10/loly-monica-susanna-y-meritxell-con.html#comment-formEn realidad, no hace mucho que os conozco, pero creo ser MUY AFORTUNADA de ver que en mi blog, van entrando personas tan ESPECIALES y BONDADOSAScomo vosotras, LOLY del blog O GARFELO, MERITXELL del blog: En la cocina de Meritxell, MÓNICA del blog: saboreando las estrellas y SUSANNA de En roc a la Cuina, son cuatro mujeres ESPECIALES que alegran mi blog tan solo mirando su fotografía.
Os doy las GRACIAS por estar ahí siempre que podéis, y no dejo de decir a todo el mundo que visiten vuestros BLOGS, porque hay MUY BUENAS RECETAS E IDEAS para poner en práctica, y porqué además tener AMIGAS como vosotras es todo un lujo. A veces las personas tan solo intercambiando unas simples palabras escritas, ya transmiten un no se qué, que logra que se las quiera. Esto es lo que me ocurre con vosotras y con muchas más personas, pero sóis tantas que puede que las más recientes se queden en el tintero, pero lo más importante es que valoro a cada una por lo que me aporta y lo que me transmite y vosotras hacéis que mi potencial de AMOR, se llene para poder seguir transmitiendo CARIÑO y AMISTAD.
OS ABRAZO FUERTE A LAS CUATRO, en un ABRAZO INTENSO y CON CARIÑO, y os digo HASTA MUY PRONTO MIS NIÑAS!!!
Gràcies guapa tu, me ha fet molta il-lusió,
Pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Wednesday, October 19, 2011
Mil fulles d´albergínia, tonyina i arròs bullit
Ingredients
Albergínies
Una cullerada de farina
Arròs bullit que quedi espès
Oli d´oliva
Sal
Tonyina amb oli
Salsa de tomàquet, Barbacoa, ....al gust
* una cullera de fer boles de gelat , per muntar l´arròs
Preparació
Tallar les albergínies molt fines, ( jo o faig amb la maquina de tallar embotits) i les posarem dins de un bol amb aigua i una cullerada de farina que ja i tindrem desfeta, reposar un mínim de 1/2 hora, no es necessari de posar-hi sal, treuen igualment el suc, ens quedaran blanques i gens amargants.
Mentre podem preparar un arròs bullit espès i reservar calent.
Posar una planxa al foc i quan estigui molt calenta , amb unes gotes d´oli i farem les llenques d´albergínia que tindrem condimentades amb sal , ens tenen que quedar cruixents i reservar.
El muntatge es molt fàcil, primer posarem una capa de llesques d´ albergínia , a sobre amb l´ajuda de una cullera de fer "boles" de gelat, i posarem uns pilonets d´arròs bullit que cobrirem amb la tonyina esmicolada i, repetir altre vegada la mateixa operació, engalanar per sobre amb una línia de salsa de tomàquet , regar tot el voltant del plat amb un raig de oli d´oliva.
* Cada cop que fem una bola d´arròs ,passar la cullera per aigua, així la bola queda perfecta i surt sense problemes de la cullera.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
2011 - 19 D´Octubre 2011 , DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA
Sense comentaris, només aquest petit homenatge
https://www.aecc.es/TeAyudamos/informaryconcienciar/Campa%C3%B1as/Paginas/Diacontraelcancerdemama2011.aspx
Pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscribe to:
Posts (Atom)