TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Friday, August 14, 2015

Ametlles de bescuit farcides de nutella


Ingredients ( unes 50 peces aprox.)
150 grams de mantega tova
100 grams de sucre fi
Unes gotes de vainilla ( al gust)
1 ou sencer
1 clara d´ou
100 grams de nata
250 grams de farina
1/2 culleradeta de llevat químic tipus Royal
* Necessitem un aparell de fer gofres amb plaques de formes, val la pena, un gran rendiment a un preu moderat

Preparació
Tamisar la farina juntament amb el llevat.

Barrejarem tots els ingredients fins que ens quedi una massa suaument compacta i sense grumolls, anirem posant massa en les cavitats del motlle amb l'ajuda de dos culleretes, baixarem la tapa del nostre aparell i deixarem coure per espai d ´uns 4 minuts, treure, deixar refredar i ja podem omplir.

En aquesta ocasió han estat farcits amb crema de cacau amb avellanes Nutella, però també les podem omplir de melmelada, crema, nata, ....

* Per farcir va molt be amb una màniga pastissera

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastissos de llaminadures / Cercle amb cor d´aniversari





Desitjo de compartir amb tots vostès aquest especial encàrrec, destinat a un aniversari molt i més especial


 Per Molts Anys, i bon profit



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Thursday, August 13, 2015

Pastissos de llaminadures / Cistell Maria


Desitjo de compartir amb tots vostès aquest especial encàrrec, destinat a una Maria

 Per Molts Anys, i bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastissets salats de pasta full amb formatge i xoriço


Ingredients
Pasta de full
Formatge ratllat al gust
Xoriço tallat a rodanxes molt fines
Un ou batut per pintar les peces

Preparació
Tallarem la pasta de full a tires ( la mida al gust ), unes les farcirem amb les rodanxes de xoriço i les altre amb formatge ratllat, pintar amb l´ou batut.

Fornejar a 200 graus per espai aprox. de uns 15/20 minuts, dependrà del forn, i a gaudir d´un bon mos.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Lasanya de xampinyons i sardines de llauna


Ingredients
Lamines de pasta per lasanya
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Formatge ratllat
Xampinyons laminats
Sardines en llauna ( poden ser amb oli, picantones, escabetx......)
Salsa beixamel
Oli d´oliva

Preparació
En primer lloc saltejar els xampinyons amb oli  i reservem.

Escórrer les sardines, treure el cordó de l'espina i esmicolar

Bullir la pasta seguint les instruccions del fabricant.

Passos per muntar la lasanya:
Unteu la base de la placa amb una mica d'oli d'oliva , posarem una capa de pasta que cobrirem de tomàquet fregit,  xampinyons, sardines i una mica de beixamel, tapar amb una capa de pasta, repetim idèntica operació, per acabar amb una capa de pasta, per finalitzar cobrir tot amb formatge ratllat i fornejat  fins que ens quedi la superfície daurada i el formatge fos.

* Ideal per l´estiu, ja que podem deixar el plat preparat a la nevera i just ens faltarà el fornejat.
* Fem especial atenció al condimentar el plat, ja que les sardines ja porten sal i el formatge també.

Amb una amanida fresca, una cervesa i bona companya,.....

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Aletes de pollastre a la cocacola


Ingredients
Aletes de pollastre
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Tomàquet natural triturat
Cebes tallades a trossos
Una llauna cocacola

Preparació
En un bol una mica gran condimentar  les aletes de pollastre amb sal i pebre al gust i reservar.

En un altre recipient barrejarem la resta d'ingredients, els afegirem al pollastre i remanarem tot perquè quedi ben untat.

Tot seguit o posarem en una safata de forn, i fornejarem a 200 graus per espai d'1 hora aprox. dependrà de les quantitats que utilitzem.

Es pot acompanyar de patates fregides, o bullides, o amanida, o arròs blanc...

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Neules










Ingredients
75 grams de sucre fi
15 grams de vainilla liquida
1 ou
70 grams de mantega tova
125 grams d´aigua calenta ( a uns 37 graus )
125 grams de farina
1 pessic de sal

Preparació
Barregeu tots els ingredients fins que ens quedi una massa fina i sense grumolls.

Folrar una safata de forn amb paper vegetal, farem petites rodones amb la pasta i fornejar a 170 graus fins que quedin enrossides, treure del forn i ràpidament amb l´ajuda d´un pal rodó les enrotllarem abans no quedin fredes.

* Si disposem d'una maquina de fer neules anul·lem el pas del forn, la veritat es que no son cares de compra i donen molt rendiment.

* Amb la mateixa formula podem fer també cons i paneretes.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Tuesday, August 11, 2015

Rotllets de carn picada de botifarra i cansalada a l´aroma de romaní















Ingredients
Carn de botifarra crua
Lamines de cansalada tallada fina en forma de rectangle d´uns 20 cm x 15 cm aprox  (o  bacó fumat )
* Li demanem al nostra carnisser de confiança que ens prepari la cansalada així.

Romaní, farigola, o d´altres herbes ......al gust ( o res ) - opcional -

* Al estar ja la carn amanida no cal sal ni pebre.
Bastonets de fusta
Oli d´oliva

Preparació
Sobre la lamina de cansalada i posarem carn de botifarra, el gruix de 1 cm aprox. fins cobrir tota la peça ,seguidament o anirem enrotllant fins formar un cilindre compacta, així anirem formant més cilindres amb tota la cansalada i la carn que tinguem, posarem un raig d´oli d´oliva en un plat, abocarem les herbes escollides i les barrejarem amb l´oli, tot seguit i untarem els cilindres que hem preparat estrenyent sobre el plat perquè ens quedin les herbes enganxades a la cansalada.

Disposar les peces en una safata que taparem amb paper de plàstic i reservarem a la nevera un mínim de 2 hores ( perquè agafin cos )

 Tot seguit tallarem els cilindres a rodanxes d´una amplada d´uns 2 centímetres - no menys - ja que les tenim que punxar amb els bastonets de fusta per formar uns pinxos, jo en poso 3 rodanxes per bastonet, procurar que ens quedin ben atapeïdes, ja que en coure perdran volum.

Cuinar a la planxa o al forn fins que estiguin cuites al vostre gust.

Consell
Podem fer moltes peces i congelar, perfectes per un àpat ràpid.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...