500 grams d´arròs
Llagostins
Bacallà a talls petits
Espinacs
Pebrot vermell tallat " tipus juliana "
Ceba tallada molt petita
Pastanaga tallada a daus petits
Uns grans d´alls sencers sense pell
1,500 L. de brou -o- aigua
Pebre negre ( opcional )
Sal
Safrà
All i julivert tallats molt petits
Oli d´oliva
Preparació
Sofregir a la mateixa paella els llagostins i el bacallà per separat, reservar.
En el mateix oli i cuinarem el pebrot, la ceba, els alls sencers, la pastanaga...quan ja comenci a daurar i tirarem l´arròs, remenar i sofregir uns minuts, després posar també els espinacs - en cru-, tallats petits, deixar uns 10 minuts, remenar de tant en tant....
Passat aquest temps i posarem el brou- o- aigua que ja tindrem calenta, condimentar amb sal, safrà i pebre al gust.
Deixar coure entre 15 i 20 minuts - al vostre gust-, quan ja faltin uns 5 minuts per apagar el foc li afegirem els llagostins i el bacallà que tenim reservats i espolsat amb all i julivert picats.
Bon profit, i si es en bona companya...millor !! ...a gaudir !!
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna