TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 23 de febrer del 2010

PA DE LLAVORS
























INGREDIENTS
230 GRAMS D´ AIGUA
30 GRAMS D´OLI D´OLIVA
37 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
150 MASSA MARE LIQUIDA
2 CULLERADETES LLET EN POLS
300 GRAMS FARINA DE FORÇA
300 GRAMS FARINA INTEGRAL
1 CULLERADETA GLUTEN
2 CULLERADETES DE SAL
1 CULLERADETA SUCRE
LLAVORS VARIES , ( GRANES DE GIRA-SOL, SÈSAM, GRANES DE ROSELLA ....)

PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX (OLLA MÀGICA)
AIGUA + OLI + LLEVAT FRESC + M.MARE + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINES TAMISADES + GLUTEN + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS I TALLAR 25 PORCIONS DE 40 GRAMS, FORMAR BOLES I COL·LOCAR DINS UN MOTLLO DE 25 CM DE DIÀMETRE, PINTAR AMB AIGUA I POSAR-HI PEL DAMUNT, LES LLAVORS, TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.

FORNEJAR APROP 40/45 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN


AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.


Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


4 comentaris:

  1. Eiiiiii...

    Que bo que ha d'estar, amb lo que m'agraden quan porten llavors.

    Quina llastima de no tenir termomix, i a mà es una feinada, encara que ho podria provar de fer, trobo una recepta molt interesant i molt útil.

    Petonets.
    Nuria

    ResponElimina
  2. Te ha quedado un pan muy bonito y seguro que estupendo de sabor con la mezcla de las semillas.

    Un beso.

    ResponElimina
  3. HOLA NIEVES, GUAPA TU
    LA VERDAD ES QUE QUEDA MUY BIEN, TIENE UNA PRESENCIA ESPECIAL AL PONERLO A LA MESA, ESTÁ DELICIOSO CON EL CRUN, CRUN, DE LES SEMILLAS, Y ADEMÁS NO TIENES QUE CORTARLO BASTA CON COGER UNA BOLITA Y SE DESPRENDE UNA PORCIÓN....TE INVITO A QUE PRUEBES LA RECETA , SEGURO QUE REPETIRÁS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. HOLA NURIA, GUAPA TU
    SI, JA SE QUE SEMPRE POSO THERMOMIX, ES QUE ES FÁ EN 10 MINUTS CLAVATS, JE,JE, ABANS O FEINA A MÁ, DONA UNA MIQUETA MÉS DE FEINA, PERÒ TAMPOC ES TANTA, I EL RESULTAT SE O MEREIX

    TU SAPS,...FER EL PA A CASA TE MOLTES VENTATGES, ES SA, ES BÓ, DURA SENSE QUEDAR PA "PEDRA", O PA "GOMA" TOTA LA SETMANA , SI ARRIVA ES CLAR, A CASA EN TING QUE FER QUASI DIA PER ALTRE, ..MIRA TING LA FEINA A LA MATEIXA FINCA, I PER TANT TING EL PRIVILEGI DE PODER ESTAR TREBALLANT I FEN PA, JE,JE ,..AVUI VAIG JA PEL TERCER PA,..DONCS EN FAIG PER CASA I PELS DE CASA..
    PA CRUIXÈN, I OLOR DE FLECA A TOTA LA CASA, HUMMMMMM QUE BÓ

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...