TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 6 de juny del 2012

Cargols a la llauna amb botifarra de pagès







Ni han moltes maneres de fer els cargols a la llauna i aquesta es la meva..

Ingredients
Cargols
Sal
Pebre
Botifarra de pagès
Oli d´oliva
Ceba
Tomàquet triturat
Fulles de llorer
Un raig de conyac

Preparació
En primer lloc hem de netejar molt be els cargols en un gibrell i els i canviarem l´aigua varies vegades fins que surti neta.

Els posarem al foc amb aigua, sal i unes fulles de llorer i quan comencin a bullir els treurem del foc i els i canviarem l´aigua, doncs ens quedarà l´aigua molt bruta, posarem altre cop al foc amb aigua nova i deixarem bullir uns 40 a 50 minuts, ( dependrà de la quantitat de cargols i la seva mida ) per saber si estan cuits, agafem un cargol i l´estirem, si surt de la closca sense problemes es que ja estan a punt, escórrer i reservar.

Mentre farem un bon sofregit amb la ceba i la botifarra esmicolada quan la carn comenci a agafar color i afegirem el tomàquet, condimentar amb sal i pebre al gust, quan estigui el sofregit quasi fet, el regarem amb un raig de conyac i deixarem reduir.

Ara només en falta passar-ho per la batedora que ens quedi tot molt triturat, amb l´ajuda d´una cullera petita o una màniga pastissera anirem omplint els cargols i els col-locarem a una placa de ferro ( ni han de especials per fer cargols)

I els posarem al forn a temperatura forta uns 10 minuts

Bon profit

us deixo un enllaç d´altre manera molt tipíca de fer-los

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susannahttp://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=65

20 comentaris:

  1. pues tienen que estar super buenos¡¡¡¡¡¡besotes

    ResponElimina
  2. Quina paciencia, entre netejar els cargols i després farcir-los, però ha de valer la pena.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Te han quedado muy bonitos, pero yo no he podido comer ningún caracol en mi vida de tierra y sin embargos los bigaros me vuelven loca ¿se entiende esta contradicción? pero es así rara que es una, besos

    ResponElimina
  4. Susanna, nunca los he comido...... o tengo ni idea a que saben........

    ResponElimina
  5. olé Susanna! Avui sí que ens has fet uns plats tradicionals, tradicionals, d'aquells que et fan sentir orgullosa del país... he he. Petonet!

    ResponElimina
  6. Preparados así tienen que ser una verdadera delicia, además que son tradicionales. Por aquí no se preparan así, pero tomo nota porque los caracoles me vuelven loca. Tengo que probarlo, porque en el horno tiene que darle su puntito.
    Petons

    ResponElimina
  7. Susanna, ma cher ami j’espère que tout va bien dans ta vie!

    J'adore les escargot, j'aime beaucoup a la sauce verte mais de cette façon je n'ai jamais goûter.

    Garde moi deux, j’arrive, Bisous

    ResponElimina
  8. Sólo puedo decir que me encantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! me llevola bandeja! que buenos, que buenoooooooooooooooooooos!

    ResponElimina
  9. Avui sí que no compro, no m'agraden gens els cargols :)

    ResponElimina
  10. Hola mi amor!
    Que rico.
    QUeria darte las gracias por tu comentario de animo. Ya ves que esta vez no a podido ser.
    Un besito

    ResponElimina
  11. Ondia !! aquesta innovacio amb la botifarra es per treure's el barret!

    ResponElimina
  12. Mai els he provat així, deuen d'estar boníssims, amb botifarra que m'encanta. De luxe.
    Besets.

    ResponElimina
  13. Por esta zona no somos mucho de cocinar caracoles, y tengo que decir que nunca los he tomado, viendo como te han quedado creo que voy a animarme besitos

    ResponElimina
  14. A casa agraden molt el cargols, amb botifarra deuen quedar molt bons.
    Una abraçada

    ResponElimina
  15. Me gustan mucho los caracoles, a la llauna no los he preparado nunca pero deben de estar ricos, ricos.
    Besets

    ResponElimina
  16. ummmmmm, Susanna, un plat, tradicional de sempre y boniiiiiiissim

    ResponElimina
  17. Susanna unos caracoles muy ricos y bien preparados.
    Besitos.

    ResponElimina
  18. primera vez que veo ése plato, debe estar bueno porque me encantan los caracoles
    bs

    ResponElimina
  19. Me encantan los caracoles y esta receta que has puesto es riquisima.
    Un saludo

    ResponElimina
  20. Uns cargols per a llepar-se els dits
    Petons

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...