Ingredients
Aletes de pollastre
Oli d´oliva
Vinagre del bo
Herbes provençals - o - romaní -
Sal
Pebre ( opcional )
Conyac
Prunes
Preparació
La nit " abantes " posarem les aletes de pollastre a macerar amb unes gotes d´oli, vinagre, sal, pebre i herbes provençals, reservarem a la nevera en recipient tapat, fins l´endemà.
Ara les posarem en un recipient apta per anar a la fregidora ( nosaltres hem fet servir un de vidre especial, tipus Pirex ), ......i ja està a punt per passar a Lanova.
Hem posat a 190 graus uns 30 minuts, a la meitat de la cocció ruixar amb una mica de conyac - del bo - donem la volta, ... afegir uns 25 minuts mes, a l´estona tornar a ruixar de conyac...i afegir les prunes..., recordem que la carn del pollastre te que estar sempre ben cuita.
* Menjar carn de pollastre mal cuita pot comportar molts riscos per a la salut, per la presencia de bacteris com campylobacter, salmonel.la ...entre altres....
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella o al forn.
Ideals per acompanyar, arròs bullit, pasta, patates, una bona amanida....
A gaudir, i si es en bona companya millor!
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna