TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 5 de juliol del 2024

Truita a l ´estil japonès....versió Mediterrània, d ´arròs





La seva forma rectangular ens dona facilitat per fer aquesta la truita enrotllada, la tenim que preparar d´una manera tant especial com curiosa i divertida.......però es super fácil de fer......


Necessitem:
Una paella Tamagoyaki
Una mica d´oli d´oliva ...en espray va molt bé - o - unes gotes escampades amb un pinzell de silicona.
Una petita espàtula -de silicona millor- que ens ajudarà a anar enrotllant la truita
Sal al gust
Una gerreta si te bec - millor- que ens ajudarà a dosificar els ous a la paella

Arròs bullit 
* Pot ser esbandit, -o- només escorregut

Preparació
En primer lloc tenim que batre els ous que volem fer servir per fer la truita, a casa normalmente son dos....un cop batuts i els passarem a la gerreta.

Escalfar la paella tamagoyaki amb unes gotes d´oli d´oliva i quan ja estigui calenta...podem començar a fer la truita.

Posarem una capa molt prima d´ou batut que cobreixi tota la base de la paella, quan ja comenci a quallar a la part ( des d el mànec, li posarem una cullerada d´arròs bullit, amb l ´ajuda de l´espàtula començarem des de la part on està el mànec a enrotllar-la i l ´estirem cap a nosaltres, ara abocarem una segona capa molt prima d´ou batut que quedará enganxat amb aquesta primera capa que hem fet, altre cop li posarem una cullerada d´arròs bullit, enrotllar altre cop, tornarem a repetir la mateixa operació, una tercera capa fina d´ou batut.......tornarem a enrotllar quan ja estigui quallat l´ou, i repetirem posant més ou batut, així fins que acabem amb tot el contingut de la gerreta, ..mentre la truita anirà augmentant de volum per les diverses capes d´ou batut i
l´arròs,  aconseguim una consistencia apreciable de gruix..

* Entre tanda i tanda també i anirem incorporant l ´arròs bullit


* Es pot servir sencera o a rodanxes que es com o fan ells, ja sabeu que tot o mengen amb bastonets.

* A rodanxes queda molt bé a taula per fer uns entrants o aperitius..

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...