http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
Ingredients
380 grams d´aigua
40 grams d´oli d´oliva
75 grams de llevat fresc de flequer
2 culleradetes de llet en pols
750 grams de farina de força
1 culleradeta petita de sucre
2 culleradetes de sal
750 grams de farina de força
1 culleradeta petita de sucre
2 culleradetes de sal
PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI DE OLIVA + LLEVAT FRESC + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR LA FARINA TAMISADA + SAL + SUCRE10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA -SENSE TEMPERATURA
AIGUA + OLI DE OLIVA + LLEVAT FRESC + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR LA FARINA TAMISADA + SAL + SUCRE10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA -SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , APLANAR LA MASSA AMB LES MANS I DESPRÈS AMB UN CORRÓ DE FUSTA FINS QUE QUEDI D´UN CENTÍMETRE DE GRUIX , TOT SEGUIT LA ENRROTLLAREM ( COM SI FOS UN BRAÇ DE GITANO) , PRECINTAR LES PUNTES AMB ELS DITS, COL-LOCAR DINS DE UN MOTLLO ALLARGAT , FER-LI UNS TALLS AMB EL GANIVET I DEIXAR REPOSAR UNA HORA EN LLOC CÀLID,
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.
FORNEJAR APROP 50 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
FORNEJAR APROP 50 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Bienvenida!! Me parece a mi o te tomaste unas vacaciones?? Bueno, muy rico este pan e regreo! Saludos!! :)
ReplyDeleteMaremeua que ricura, em vaig a haver de comprar un pitet per poder entrar al teu blog ... un petó.
ReplyDeleteSusanna que tiempo sin verte, ni leerte, ni nada.
ReplyDeleteMe alegra verte por aquí nuevamente.
Espero que estes tan bien como este maravilloso pan.
;-D
Besotes grandes.
Hola reina quand de temps sense veure receptes teves.
ReplyDeleteEl pa l'ha fet en Marc o li has dedicat a ell.
Te molt bona pinta, m'en agafo dues llesquetes pel esmorçar de demà.
Petons.
Te una pinta espectacular.
ReplyDeleteBesos.
Quina mengera que fa aquest pa!
ReplyDeleteAusades que sí!
XDDD
Que bo i quina pintassa que te!
ReplyDeleteMuaks muaks
Jo faig servir panificadora, així que guardo la recepta per a fer-ne. Tot i que darrerament no investigo gaire amb el pa (no se si per manca de temps o per manca de ganes, la veritat).
ReplyDeleteAra que sempre va bé tenir alternatives :)
Ei Benvinguda! L'altre dia pensava en el teu blog i el temps que feia que no penjaves cap recepta de les teves.
ReplyDeleteAra m'he animat a fer pa a casa i aquest juntament amb els altres és de professional.
Fins aviat! ;)
oh! ens estem introduint al món del pa, anirem xafardejant (amb el teu permís) totes les teves receptes! :D
ReplyDelete¡¡Susana, guapisima!! Te he echado de menos, entre las vacaciones, etc...hacia tiempo que no coincidimos por estos lares. Me alegra leerte.
ReplyDeleteEl pan te ha quedado genial, me quedo un ratito para ponerme al dia.
Besos y buen fin de semana.
HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU
ReplyDeleteME ALEGRO TAMBIEN DE VERTE,..JE,JE, ES QUE ESTE VERANO HA SIDO MUY AGOBIANTE..LA VERDAD ES QUE CASI NO ME HA QUEDADO TIEMPO PARA MI...Y POR LAS NOCHES ESTABA TAN CANSADA QUE SOLO PENSABA EN DORMIRRRRR
PETONETS SUSANNA
HOLA SANDRA I XAVI, GUAPOS
ReplyDeleteBENVINGUTS A LA MEVA CUINA, I ESTIC ENCANTADA DE QUE ELS MEUS PANS SIGUIN DEL VOSTRE GUST,..TOTES LES RECEPTES SON GARANTIDES,...A CASA LES DISFRUTEN DE VERITAT, JA FA QUASI 3 ANYS QUE EL UNIC PA QUE ES MENJA A CASA ES EL QUE FAIG JO,...I QUINA DIFERENCIA VAL LA PENA INVERTIR UNA PETITA ESTONA,...DONCS EL RESULTAT ET RECOMPENSA....
FINS AVIAT, I MIL PETONETS SUSANNA
Hombre Susana ¡Bienvenida! Yo también he hechado de menos tus "guapa tú". Me alegro de tu vuelta.
ReplyDeleteEl pan tiene una pinta estupenda.
Un abrazo.
Hola preciosa bienvenida de las vacaciones. Este pan se ve genial, tomo buena nota preciosa. Un besazo.
ReplyDeletejo tinc una panificadora i la veritat es que fa un munt que no compro pa, ens agrada molt, la teva recepta es molt interessant i a quedat un pa fabulós, te una pinta apetitosa lo millor la faig el fi de setmana.
ReplyDeleteBon fi de setmana.
Hola Susanna!!
ReplyDeleteJa et trobava a faltar!! M´en alegro molt de veure´t una altre vegada per aquí. I quina recepta més bona!!! Quin pa més bo!!
Saps qué? El faré, i en compte d´utilitzar aigua posaré el sèrum de la llet que em va quedar quan vaig fer el mató. Diuen que queda molt bó!!!
Ja et diré que tal!!!
Un petonet!! I bon cap de semana!!!
No hi ha res millor que fer el pa a casa... és tot un món!
ReplyDeleteI per què es diu així?
HOla Susana!!Me dá mucha alegría verte nuevamente.
ReplyDeleteMe alegra saber que estés bien...líos,preocupaciones,inconvenientes,tenemos todos,pero como estoy muy acostumbrada a verte a diario,pensé que si estarás malita.
YO tengo esto un poco dejado,pero lo pero que me sabe es no seguir al día con mis cocinas amigas.
Lo que pasa es quee stoy siguiendo una dieta muy restrictiva y me cuesta entrar y publicar aunque tenga much´sisimas recetas atrasadas....en fín,espero acabar pronto ,que me estoy quedando mustia :((
UN besote corazón....y que sepas que tengo muchas ganas de conocerte junto con Ana la del Bétuli ;))
A ver si podemos organizar un encuentro,vale?
Que bó aquest pa !!!
ReplyDeletePassa pel nostre blog, hi ha una cosa per tu.
Una abraçada
Joan i Sara
Que bé tornar a saber de tu, m'encanta aquest pa!
ReplyDeleteHOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ReplyDeleteGRÀCIES PER RECORDAR-ME MACA, ES QUE ESTIC MOLT EMBOLICADA I UNA MICA EN BAIXA FORMA,... I QUAN ACABO TOT..NOMÉS TING GANES DE ANAR A DORMIR...
AQUEST PA QUEDA MOLT I MOLT BO,...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ReplyDeleteJE,JE, DONCS AMB AQUESTA FORMULA QUEDA UN PA DE 10....I MÉS FACIL IMPOSIBLE
MIL PETONETS SUSANNA
Me alegra verte por aquí de nuevo. Yo aún no me atrevo con esto del pan...
ReplyDeleteSaludos
HOLA MARTA, GUAPA TU
ReplyDeleteLA REINA DELS SABONS....
JA EM DIRÀS SI EL PROVES...SEGUR QUE T´AGRADARÀ MOLT
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ReplyDeleteESTA FORMULA QUEDA MUY RICA, PRUEBA Y VERÁS,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA TITANIII, GUAPA TU
ReplyDeleteET DESITJO UN BON ANY, ESPERO QUE EL PA FORA DEL TEU GUST, JA M´EXPLICARÀS COM VA AIXÒ DEL MATÓ,...
MIL PETONETS I PERDONA LA TARDANÇA A LA RESPOSTA
SUSANNA
HOLA JAVIER, GUAPO TU
ReplyDeleteCUANDO QUIERAS TE DOY UNA CLASE EN MIC ASA, Y VERÁS COMO ES MUY FÁCIL,
PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ReplyDeleteQUEDA PERFECTE I AMB UN SABOR...HUMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ReplyDeletePUES SI CUANDO LLEGE EL BUEN TIMEPO TENEMOS QUE ORGANIZAR ALGO, VALE ?
PETONETS SUSANNA
HOLA GEMMA, GUAPA TU
ReplyDeleteES EL PREFERIT DEL MEU FILL, EN MARC...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ReplyDeleteESTA RECETA QUEDA DIVINA DE VERDAD
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ReplyDeleteJE,JE QUE MACA ELLA,..GRACIAS POR LA VISITA Y PRUEBA EL PAN QUE ESTÁ MUY RICO
PETONETS SUSANNA
HOLA ACABATDEFET, GUAPA TU
ReplyDeleteENCANTADA DE LA TEVA VISITA I DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA STARBASE, OSCAR, GUAPO TU
ReplyDeleteVOLS UN CONSELL, FES LA " PASTARADA " AMB LA PANIFICADORA, PER``O SI EL FOUS EN EL FORN, ET LLEVARÀ MOLT MÉS, INCLÓS ET QUEDARÀ MÉS ESPONJÓS I TOT
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA, GUAPA TU
ReplyDeleteDONCS DE SABOR NI T´EXPLICO,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA XAVIER, GUAPO TU
ReplyDeleteLA VERITAT ES QUE ESTÁ MOLT I MOLT BO
PETONETS SUSANNA
HOLA ROSA, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERITAT ES QUE SI, I SABORÓS
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ReplyDeleteNO, NO, EL PA L´HA FET EN ROC, I DEDICAT AL MARC
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ReplyDeleteGRACIAS POR RECORDARME, Y TE ASEGURO QUE ESTE PAN QUEDA MUY BIEN
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA CAPISI, GUAPA TU
ReplyDeleteJE,JE AIXÒ ES TOT UN HONOR
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA CLAU, GUAPA TU
ReplyDeleteME ALEGRA QUE TE GUSTE EL PAN
MIL PETONETS SUSANNA