La tonyina és un peix blau que es consumeix fresc o en conserva.
La seva carn és ferma, agradable al paladar i nutritiva.
Conté olis Omega 3 molt importants per a una nutrició equilibrada
Ingredients.
Tonyina fresca de la part del llom tallada a llesques
Oli d´oliva
Sal
All i julivert picant
Preparació
Posarem la planxa al foc que agafi temperatura, un cop calenta espolsar amb sal i tot seguit i posarem els talls de tonyina que haurem untat amb oli d´oliva pels dos costats, uns minuts abans de treure del foc, posarem per sobre l´all i julivert picats.
Bon profit
Oli d´oliva
Sal
All i julivert picant
Preparació
Posarem la planxa al foc que agafi temperatura, un cop calenta espolsar amb sal i tot seguit i posarem els talls de tonyina que haurem untat amb oli d´oliva pels dos costats, uns minuts abans de treure del foc, posarem per sobre l´all i julivert picats.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna,
ReplyDeletePer la fotografia veig que els talls eren ben prims, això és important... una cocció llarga el podria fer massa eixut.
Té molt bona pinta i és ben saludable.
Una abraçada.
HOLA MANEL, GUAPO TU
ReplyDeleteA LA CASA ELS I AGRADA TOT PRIM, TANT LA CARN COM EL PEIX,...LA VERITAT ES QUE QUEDA D´ALLÓ MÉS BO, RÀPID, SENZILL I SA
MIL PETONETS SUSANNA
Que gracia justo hoy he comprado para congelar,se ve rico,rico ;))
ReplyDeleteBesos susana
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERITAT ES QUE QUEDA DE "COGE PAN Y MOJA" JE,JE, Y EN UN PLIS PLAS UNA CENA LIGERA HECHA..
YO TAMBIEN LO HAGO ESTO DE CONGELAR...PUES EN MI ZONA NO SIEMPRE SE ENCUENTRA DE FRESCO,
MIL PETONETS SUSANNA
Susana que tal estas, has hecho un plato de toyina excelente, me gusta mucho el atún a la plancha, molt bó xiqueta.....saludos paco
ReplyDeleteHOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ReplyDeleteESPERO I DESITJ0 DE TOT COR QUE LA SEVA SALUT ESTIGUI MOLT MILLORADA,...ESTIC MOLT CONTENTA DE LA SEVA VISITA,...QUE MACO..
I TAMBÉ DE QUE LI AGRADI LA RECEPTA,...VERITABLEMENT QUEDA MOLT BO,
MIL PETONETS SUSANNA
Mmmm que bona!
ReplyDeletela tonyina m'encanta acompanyada d'una bona confitura de ceba, prova-la i veuràs
Bon cap de setmana
HOLA CUINA DE L´ESTANY, GUAPA TU
ReplyDeleteLA CONFITURA DE CEBA EM TORNA LELA,..HUM...A CASA EN MENJEM MOLTA DE CEBA,..MENYS EL MEU FILL ..NO LA VOL NI VEURE, JE,JE
AMB LA CONFITURA DE CEBA EN FAIG UNES TARTALETES QUE QUEDEN DE MORT MORTAL...
MIL PETONETS I FINS AVIAT ,SUSANNA
Que pinta tiene este plato! Hay que probar!
ReplyDeleteBesotes!!
K aspecto tão bom :)...
ReplyDeletebeijinhos
Hola reina, com estàs? Quines ganes tinc de que agais el ritme, a veure si ens veiem.
ReplyDeleteLa tonyina d' aquesta manera es molt bona, es veuen uns talls molt macos.
Petons i bon cap de setmana.
Ei, Susanna, avui també hem fet tonyina a casa, m'apunto la teva recepta per a la propera, ha de ser boníssima!
ReplyDeletePero que riquisimo se ve ese pescadito ummm, el atun me encanta y así tiene que estar para chuparse los dedos,un besazo
ReplyDeleteLa tonyina és ben bona, però és fàcil pasar-se de cocció i que quedi eixuta... La teva recepta és molt bona i ho expliques perfecte!Un petó Susanna!(feia dies no et veia...)
ReplyDeleteQue delícia!
ReplyDeleteAdorei a receita de atum!
Beijinhos
¡Riquíssim plat! em fascina la tonyina en totes les seves formes. Et va quedar enorme com sempre!
ReplyDeleteSalutacions i bon cap de setmana, Susi. :o)
Jo la tonyina la poso segons, no crec que arribi al minut per banda. Pero vaja, que és una proposta molt i molt saborosa! :)
ReplyDeletequi no es rendeix davant la simplicitat d´una tonyina a la planxa si ho te tot ? el meu fill li diu bistek de mar i tot i que els nens no són amants del peix al menys el meu delira per un tall així tal i com tu l´has fet, senzillet i tant agraït...
ReplyDeleteuna abraçada i segueixo la teva cuina.
Muy bueno Susana. Sencillo y rico.
ReplyDeleteUn abrazo.
HOLA ÒSCAR, GUAPO TU
ReplyDeleteES SUPER RÀPID DE FER, I QUEDA DE 10
MIL PETONETS SUSANNA
Ideal para una cena o una comida con una buena ensalada. Un besazo.
ReplyDelete¡Qué buenos lomos de atún nos has cocinado!
ReplyDeletePetons
Susana, ¡que rico! Te ha quedao con un color perfecto.
ReplyDeleteUn abrazo.
HOLA NATI, GUAPA TU
ReplyDeleteTIENES TODA LA RAZÓN, EN CASA LO UTILIZO SOBRE TODO PARA LA CENA, QUEDAS SATISFECHO Y LIGERO
MIL PETONETS SUSANNA
I com costa que la tonyina quedi al seu punt, veritat? Has d'estar a l'agüait i no fer mil coses a la vegada, com acostumo a fer jo quan es prepara el dinaR!!
ReplyDeletePTNTS
Dolça
Hola Susanna, que tal todo?
ReplyDeleteMe encantan los pescados a la plancha, que bueno se ve.
Besos
HOLA KAKO, GUAPA TU
ReplyDeleteENCANTADA DE TU VISITA Y CELEBRO QUE TE GUSTE EL MENÚ
MIL PETONETS SUSANNA
Tal i com a mi m'agrada.
ReplyDeletePassat per el meu blog que te he deixat un premi.
Susanna! Que rico platooo, nose porque escribo y se borra el coments! Bueno, si quedo algo me llevo para el camino!Besos!
ReplyDeleteHOLA CLAU, GUAPA TU
ReplyDeleteEL COMENTARIO YA VES QUE HA LLEGADO, DE TODAS MANERAS ESTE MUNDO DE LA INFORMATICA ES UN MISTERIO,....JE,JE
CUIDATE I MIL PETONETS SUSANNA
Yo de nuevo,y si todo un misterio la verdad! Te cuento que Calella de la costa queda en Barcelona, Galeano (escritor uruguayo) vivió exiliado allí en tiempos de dictadura militar en América Latina.
ReplyDeleteBesos!!!y gracias por pasar!
HOLA CLAU, GUAPA TU
ReplyDeleteSABES, ES QUE ME CHOCÓ AL VER EL NOMBRE DE LA POBLACIÓN , Y PENSÉ,..NO, NO, NO PUEDE SER LA MISMA, PENSANDO QUE IGUAL EN TU TIERRA HABIA UN PUEBLO O CIUDAD CON ESTE NOMBRE,...PUES BIEN YO VIVO A 15 MINUTOS EN COCHE DE CALELLA DE LA COSTA.....YA VES QUE EL MUNDO ES UN PAÑUELO...Y LO CERQUITA DE MI QUE VIVIÓ TU IDOLO...POR CIERTO EN UNA LINDA CIUDAD DEL MARESME http://www.calellabarcelona.com/
MIL PETONETS SUSANNA
Hola Susanna!!!
ReplyDeletela tonyina és un dels peixos que més ens agrada. Sobre tot, diuen a casa, perque no té espines...
M´agrada la teva recepta.
La provaré.
Petonets.
HOLA TITANIII, GUAPA TU
ReplyDeleteJE,JE, A CASA PASSA EL MATEIX, PEIX SIIII, PERÒ ESPINES NOOOOOO
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MARTA, GUAPA TU
ReplyDeleteTAL I COM DIEM QUASI TOTHOM...QUE BO I SENSE ESPINES...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA DOLÇA, GUAPA TU
ReplyDeleteTENS TOTA LA RAÓ DEL MON, NI HAN COSES A LA CUINA QUE LES TENS QUE VIGILAR AMB ELS 5 SENTITS,...RECORDO PER EJEMPLE QUAN ERA PETITA A PROP DE CASA I TENIEM UNA "VAQUERIA" I CADA NIT ANAVEM A BUSCAR LA LLET ACAVADA DE MUNYR ( TOT UN LUXE) I AL ARRIVAR A CASA , ES CLAR ES TENIA QUE BULLIR, DONCS A LA QUE GIRAVES UN INSTANT EL CAP...PLAS...JA SORTIA DEL POT , JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERDAD ES QUE SI, ESTABA RICO, RICO, A LOS MISMOS LES GUSTA TANTO EL PESCADO COMO LA CARNE, QUE ESTÁ COCINADITO,....NO LES VA LOS ALIMENTOS CPOCO HECHOS
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA JAVIER, GUAPO TU
ReplyDeleteLA VERDAD ES QUE QUEDA MUY RICO, PENA QUE NO SIEMPRE ENCUENTRO DE FRESCO, AL MENOS EN MI ZONA,
PETONETS SUSANNA
HOLA MAI, GUAPA TU
ReplyDeleteENCANTADA DE LA TEVA VISITA, I DE QUE T´AGRADI EL MENÚ DEL DIA, A CASA TAMBÉ AGRADA MOLT, I MOLT,
FINS AVIAT, I MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MANDARINA, GUAPA TU
ReplyDeleteESTIC CONTENTA DE LA TEVA VISITA, COM SEMPRE JA O SAPS...
UN PLAT RÀPID, SENZILL I PLE DE VITAMINES NATURALS
MIL PETONETS, I FINS AVIAT SUSANNA
Hola Susanna,
ReplyDeleteA ver cuándo te animas y veo una receta nueva por aquí
Espero que todo marche bien
Abrazos
HOLA JAVIER, GUAPO TU
ReplyDeleteGRACÍAS POR TU VISITA, CONTENTA COMO SIEMPRE QUE ESTÁS AQUI,..
TENGO UN MONTÓN DE RICAS RECETAS PARA COLGAR, PERO ULTIMAMENTE ENTRE EL TRABAJO FUERA Y DENTRO DE CASA, AÑADIDO CON ALGUNA HISTORIA FAMILIAR, ME QUEDA POCO TIEMPO PARA MI,...Y POR LA NOCHE NO ME APETECE PARA NADA PONERME AL PC...SOBRE DESEO TUMBARME EN EL SOFÁ,...Y ME DURMERMO RAPIDO,....PRONTO SI DIOS QUIERE EMPEZAREMOS A " MACHACAR" DE NUEVO
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA Mari - Strawberrycandy, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERITAT ES QUE ES MOLT SA,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÉ, GUAPA TU
ReplyDeletePER MI AQUESTA MIDA DE GRUIX ES L´IDEAL, QUEDA MOLT BEN CUINADA AIXÌ
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA AYNA, GUAPA TU
ReplyDeleteA LOS MIOS LES ENCANTA....PORQUÉ NO TIENE ESPINAS, JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ReplyDeleteAIXÓ A SIGUT TRANSMICUINASIÓ DE PENSAMENTS, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA BETULO, GUAPA TU
ReplyDeleteCOM SEMPRE AQUI AL MEU COSTAT, GRÀCIES PELS TEUS COMENTARIS,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA XANA, GUAPA TU
ReplyDeleteCELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA,
MIL PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA
HOLA CLAU, GUAPA TU
ReplyDeleteCELEBRO QUE TE GUSTE, QUEDA RIQUISIMO Y ADEMÁS ES MUY SANO Y LIGERO
MIL PETONETS SUSANNA