TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Tuesday, April 17, 2012

Pastís de marisc


Ingredients
Pa de motlle ( sense la crosta )
Un pot de maionesa
Un pot petit de tomàquet fregit
Gambes bullides i pelades
Ous durs
Uns paquets de surimi
Unes gotes de salsa picant ( opcional )

Preparació
En primer lloc farem una salsa Rosa amb la maionesa i el tomàquet fregit, opcionalment i podem posar unes gotes de salsa picant.

Tallar els ous a rodanxes i reservar.

Picar els bastons de Surimi ( reservarem uns quants per engalanar el pastís ) i barrejar amb la salsa rosa.

Posarem en una safata una capa de pa, a sobre una quantitat de la barreja de salsa Rosa/surimi i unes rodanxes d´ou, tornarem a posar-hi una altre capa de pa i tornarem a repetir la mateixa operació, tantes vegades com desitgem, per finalitzar amb una cobertura de salsa Rosa/Surimi, engalanar al gust amb uns tronquets de Surimi i les gambes pelades.

(Ideal per preparar el dia abans, agrada a tothom i condeix molt )
Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

12 comments:

  1. Molt bo i refrescant, jo a l'estiu m'en preparo un de semblant, el deixo a la nevera i m'en vaig a la platja, quan torno ja no tinc que fer res.
    Una abraçada

    ReplyDelete
  2. Susanna, ce pastel de fruits de mers et superbes juste de regardez sa donne envie de manger, bravo!

    J'espere que tout va bien avec toi, Bisous

    ReplyDelete
  3. carai....que bé per aquet estiu....un plat a tenir en conte !!!!
    Petonets.

    ReplyDelete
  4. Aquests pastissos sont ideals al estiu, qué bo.
    Petons.

    ReplyDelete
  5. Hola Susanna, que cosa más rica.
    Me la anoto con tu permiso.
    Un besito guapa

    ReplyDelete
  6. Te copio y recopio esta receta!!

    Me quedo aquí y de paso voy aprendiendo catalán!! ;) Besos

    ReplyDelete
  7. Siempre me tientas con tus recetas....mmmmmm me encanta como pinta esto!!!!!

    ReplyDelete
  8. Hola Susanna!!!
    Quins pastís més bo!!!!
    M´encanta posar les varetes de surimi en aquest tipus de pastís, el seu sabor (amb la maionesa) queda deliciòs...
    Boníiiiissssimmmm!!!
    Petonets guapetona.

    ReplyDelete
  9. Que pastel tan rico e ideal para el buen tiempo, lo probaré.
    besos. Lola

    ReplyDelete
  10. Que apetitoso te ha quedado Susana, para el buen tiempo van fantásticos estos pasteles.

    Petonets
    http://cocinica-cocinica.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  11. Que senzilla però bona no costa gaire de fer, gracies per la recepta.

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...