Ingredients per unes 15 peçes
( La messura per fer la massa serà l´envàs del iogurt )
1 iogurt natural o grec
3 de farina
1/2 d´oli d´oliva
1 1/2 de sucre
3 ous
La pell d´una llimona ratllada
1 pessic de sal
Codony tallat a trossos petits
Una culleradeta de llevat quimic ( Tipus Royal )
Preparació
Escalfar el forn a uns 190 º
Tamissar la farina amb el llevat i reservar.
Batre la resta d´ingredients menys el codony fins que ens quedi com una crema, ara es el moment d´incorporar la farina, remenar fins que ens i quedi integrada.
Omplir les capsules de paper de les magdalenes fins a 3/4 del seu total i posar-li dins un tros de codony, cobrir de sucre per sobre si es desitja i enfornar uns 20 minuts, com sempre dependrà del vostre forn i la mida de les magdalenes.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Tienen que estar exquisitas, te han quedado con una textura estupenda y el encontrarse con el dulce de membrillo un extra delicioso. Un abrazo, Clara.
ReplyDeleteQue bones tenen que estar-hi!
ReplyDeleteet segueixo:)
Ara mateix en menjaria un parell per esmorzar. Originals i molt bones!
ReplyDeleteSusanna, AMB EL TEU PERMÍS, EM PORTE LA RECEPTA, AIXÒ DE POSAR CODONYAT EM SEMBLA UNA IDEA GENIAL.
ReplyDeleteBON CAP DE SETMANA
hummmm que bones
ReplyDeletePero qué ricas magdalenas y con un relleno delicioso, me encantan!!
ReplyDeleteBesitos
QUE MAGDALENAS MAS BUENAS Y JUGOSAS Y CON EL MEMBRILLO UMMM SI LAS VE MI MARIDO QUE LE ENCANTA, PROBARÉ A HACERLAS. UN BESITO.
ReplyDeletequina bona idea!!! es un grata sorpresa trobar-te'n un trosset dins! mmmm...
ReplyDeletegràcies per participar Susana!!! m'emporto la teva aportació pel resum. petonets
ReplyDeleteUauuu!!! M´encanta el codony. Només em falta provar-lo amb magdalenes. quina bona idea que has tingut!.
ReplyDeleteUna bona pensada m'agrada molt
ReplyDeleteQuina bona pensdada!!! algun dia ho faré, doncs a casa els agrada molt el codonyat i les magdalenes... !
ReplyDeleteQue bones les magdalenes, a mi no m'agrada el codony jo i posaria un tros de xocolata, mmm delicioses.
ReplyDeleteCon el frío que hace me las imagino con un chocolatito caliente para la hora de la merienda!!
ReplyDeleteAbrazos y buena semana
Rellenas de membrillo!??? Doblemente buenas esas magdalenas Susanna!!! Un besito
ReplyDeleteQue delicia essa receita. Em minha casa quando era pequena tinha um pé de marmelo. Minha mãe fazia muito doce de marmelo, depois nunca mais comi, essa madalena tem um gostinho de saudade.
ReplyDeleteTenha uma ótima semana.
ma sono favolosi!!!!Posso averne uno per la colazione di domattina????
ReplyDeleteQuines magdalenes més originals, han de ser boníssimes!
ReplyDeleteSusanna, que apunto he venido! pues acabo de hacer membrillo, así qué éstas rícas magdalenas, las prepararé, pues tienen que estar muy rícas con ese dulce corazón! jijii
ReplyDeleteBesitosss.
Aquestes sí que són unes magdalenes de película!!!!
ReplyDeleteQue bones amb el codony!!!!
Et felicito, guapa.
petonets, Susanna.
Que ricas se ven ¡¡ nunca vi magdalenas rellenas de membrillo, se ven deliciosas :)
ReplyDeleteMe encantan tus tartas de chuches ¡¡¡ y de paso le llevo tu receta de jabón para la lavadora jeje, yo lo hago duro y tb de tocador pero este líquido lo tengo que hacer ya, te contaré que tal el resultado
Besitos y Buen Puente
Molt original fer-les amb codony, m'agraden.
ReplyDeletePetons.