La temporada de bolets ja gairebé està arribant a la seva fi, tot i que aquest any no ha estat una bona temporada, almenys a la meva zona, sempre hi ha un dia que quan vas al mercat els trobes a un bon preu, doncs aquest és el moment que podem aprofitar per agadir-ne la reste de l´any
Aquesta és la meva proposta i funciona
Comprar els bolets que ens agradin, netejar-los, millor amb un pinzell suau, sense pasar-los per aigua, tan fàcil com posar-los en bosses, si són petits sencers, si són grans els trossegem al gust, i els congelem.
En el moment que els necessitem només hem de deixar-los descongelar sobre un colador o reixeta, per eliminar l'aigua que puguin contenir.
Sempre tindrem bolets a mà i naturals, al meu gust molt millors que si són de llauna o conservats en sal.
Bona cuina i bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Un consejo fantástico, la verdad es que si los tienes en el congelador y los puedes comer en verano, es todo un lujo. Besos guapa
ReplyDeleteQuina pena que al final hagi sigut tant mal any, amb o prometedor que semblava, molt bona manera de tenir-ne per tot l'any, moltes gracies.
ReplyDeleteJo els saltejo primer una mica i després congelo. Ideal per tenir bolets per tot l'any.
ReplyDeletePetons.
Jo també els saltejo com l'Ana i els congelo.
ReplyDeletePotser ho probaré com tu ho fas.
Petons