TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Monday, December 2, 2013
Encenalls de carxofa cruixents
Ingredients
Carxofes tallades molt fines ( tipus encenalls )
Sal
Pebre
Oli de gira-sol per fregir
Farina
Preparació
Batre aigua amb farina fins que ens quedi sense grumolls, ens te que quedar una barreja lleugera, afegir els encenalls de carxofa, condimentar amb sal i pebre al gust.
Fregir amb abundant oli calent i escórrer sobre una reixeta.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Qué buena pinta y con lo que me gustan las alcachofas!!!
ReplyDeletebesazos
Mira que facilons de fer! ja no et dic el gustet que teníen oi?
ReplyDeleteMira que facilons de fer que són! I lo bons que deuen ser!
ReplyDeleteNo em cansaría mai de menjar carxofes, quina bona pinta tenen!
ReplyDeletePetons.
Susanna, què senzills i que bons que són!
ReplyDeleteQue cruixents i apetitoses, m'encanten les escarxofes.
ReplyDelete