TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Wednesday, April 8, 2015

Com fer que un pastis farcit ens quedi visualment perfecte



Moltes vegades ens trobem que un cop hem partit el nostre pastís per farcir dels sabors escollits a l'hora de tornar a muntar visualment queda fatal, es veuen totes les unions que dificulten a l'hora de cobrir amb una crema o fondant ....

Doncs aquesta és la meva proposta ...... i funciona


Tan fàcil com seguir les següents indicacions.

1.- Folrar amb film de cuina el mateix motlle que hem fornejat el pastís, deixant per ambdós costats com un pam més de film.

2.- Procedirem a tallar horitzontalment el pastís amb la capa o capes que el vulguem farcir, sempre amb un ganivet de serra.

3.- Conforme anem tallant les capes les anirem col·locant en el motlle que tenim preparat i que les anirem farcin amb la crema o melmelada que haguem escollit, i / o almívar, així fins a acabar amb totes elles, seguidament cobrirem amb la resta del paper film que sobra en els laterals del motlle, apretarem amb molta cura i deixarem reposar a la nevera un mínim de 3/4 hores, poden ser fins a 24 hores, sense problemes.


4.- Passat aquest temps només hem de treure del motllo i el nostre pastís tindrà uns laterals perfectes per a ser coberts de crema o fondant.


Bons postres i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

No comments:

Post a Comment

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...