Ingredients
Taronges
1 culleradeta de sal
Aigua
Sucre ( el doble que d aigua )
Preparació
Netejarem molt bé les taronges
amb la pell, primer
dins d un recipient, després sota el raig d aigua.
Posarem un cassó
al foc, i afegirem les taronges, la sal i deixar que faci un bull, (
temps dependrà de la quantitat de taronges i mida), aproximadament
uns 5/10 minuts, retirar del foc, tirar l aigua. Aquest pas es
fa per treure l amargor de la pell de la taronja.
Deixar refredar
una mica per manipular les taronges sense que ens cremem, les
tallarem a rodanxes amb un ganivet que estigui ben esmolat i ens faci
el tall net.
Anirem posan les
rodanxes en un cassó fins completar el tall de totes les taronges,
cobrirem amb aigua que pesarem per saber quina quantitat i posem,
després afegirem el doble de sucre, a foc baix, i no tocar per res,
doncs s ens trencaran les rodanxes, temps aproximat entre una hora a
dues hores, com he dit, dependrà de la quantitat de taronges.
Un cop fet, deixar
refredar dins del cassó.
Ara tenim tres
opcions
1.- Treure les
rodanxes i deixar assecar sobre una reixeta fins que estiguin seques,
després guardar dins d´un recipient que tanqui be.
2.- Posar en pots
de vidre i cobrir amb el seu propi almívar, ben tapat i a la
nevera.
3.- Envasar les
rodanxes en bosses amb poques unitats i congelar, reservar l
almívar tapat (millor a la nevera ), per pastissos i derivat.
Dolç i bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
pues buenísima ¡¡¡¡ un besazo
ReplyDelete