TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Saturday, May 16, 2020

Taronja confitada de la Sra. M.Solé




 
Ingredients
Taronges
1 culleradeta de sal
Aigua
Sucre ( el doble que d aigua )

Preparació
Netejarem molt bé les taronges amb la pell, primer dins d un recipient, després sota el raig d aigua.

Posarem un cassó al foc, i afegirem les taronges, la sal i deixar que faci un bull, ( temps dependrà de la quantitat de taronges i mida), aproximadament uns 5/10 minuts, retirar del foc, tirar l aigua.  Aquest pas es fa per treure l amargor de la pell de la taronja.

Deixar refredar una mica per manipular les taronges sense que ens cremem, les tallarem a rodanxes amb un ganivet que estigui ben esmolat i ens faci el tall net.

Anirem posan les rodanxes en un cassó fins completar el tall de totes les taronges, cobrirem amb aigua que pesarem per saber quina quantitat i posem, després afegirem el doble de sucre, a foc baix, i no tocar per res, doncs s ens trencaran les rodanxes, temps aproximat entre una hora a dues hores, com he dit, dependrà de la quantitat de taronges.

Un cop fet, deixar refredar dins del cassó.

Ara tenim tres opcions
1.- Treure les rodanxes i deixar assecar sobre una reixeta fins que estiguin seques, després guardar dins d´un recipient que tanqui be.

2.- Posar en pots de vidre i cobrir amb el seu propi almívar, ben tapat i a la nevera. 

3.- Envasar les rodanxes en bosses amb poques unitats  i congelar, reservar l almívar tapat  (millor a la nevera ), per pastissos i derivat.

Dolç i bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comment:

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...