Una llauna grossa de tonyina amb oli
Un paquet de pa de motllo sense crosta tallat a llesques
Un pot de tomàquet fregit
Salmó fumat del que ja venen laminat
Un paquet de pa de motllo sense crosta tallat a llesques
Un pot de tomàquet fregit
Salmó fumat del que ja venen laminat
Oli d´oliva
Preparació
Escórrer be l´oli de la tonyina i barrejar amb el tomàquet fregit.
Folrar una safata a la mida que desitgem amb paper vegetal -o- film de cuina, pintar l´interior del motllo amb oli d´oliva amb un pinzell.
Després folrarem el fons i les parets del motllo amb les llesques de salmó fumat, seguidament anirem posant capes de pa i capes de tonyina, acabar amb una capa de pa, ( tantes capes com ens vingui de gust ) posarem una fulla de paper vegetal -o- film per sobre, ajuntarem les dues fulles i segellar, prémer suaument amb la ma perquè ens quedi el pastís compacte i reservar a la nevera.
Si es prepara amb antelació quedarà millor, al moment de servir només l´hem de treure del motllo, ens quedarà perfecte.
Bon profit i gaudir, si es en bona companya...millor !!
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna