TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Saturday, November 30, 2024

Carpaccio de boletus a l´estil Roger, del Pla de Balasc






Ingredients
Boletus frescos 
Sal 
Pebre
Oli d´oliva ´- del bo-
- Opcional: una mica de vinagre de qualitat

Torradetes de pa 

Preparació
Netegem els boletus, laminar a rodanxes molt fines i posarem en un recipient amb tapa.

Condimentar amb sal, pebre, oli d´oliva ...i si ens bé de gust unes gotes de vinagre, tapar el recipient i reservar a la nevera.

Macerar durant un o dos dies, això ja dependrà del gust dels comensals.

Ara només els tenim que posar sobre una torradeta i regar amb el seu propi oli del macerat......mortals de bons !!

Bon profit !!


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

No comments:

Post a Comment

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...