Quan vaig descobrir aquesta paella....tinc que dir que em va enamorar...💘.
En realitat el seu nom es el de "makiyakinabe" i es utilitzada per cuinar truites a l ´estil japonès tant dolces com salades anomenades tamagoyaki, com que igual aquest nom es més fácil de pronunciar, normalment quan s´ en parla d´ella se li diu així...
Les truites japoneses porten a la seva elaboració ....ous batuts, salsa de soja, sucre, vinagre d´arròs....i derivats ...a casa les fem a nostre l´estil..... Mediterrani total.
La seva forma rectangular ens dona facilitat per fer aquesta la truita enrotllada, la tenim que preparar d´una manera tant especial com curiosa i divertida.......però es super fácil de fer......
Es tracta de fer una truita a capes molt primes d´ou que al moment que qualla el tenim que anar enrotllant, i afegir una altre capa ......així fins acabar amb tot l´ou batut, anirem formant un rotllo d´una apreciable consistencia de gruix.
* Entre tanda i tanda també i podem incorporar algún farcit, això si tallat molt petit perquè ens i quedi ben integrat...com pot ser, formatge, pernil dolç, peix, carn, bolets, alguna verdura..això ja al vostre gust.
* També podem fer una versió en dolç.
- Sayounara
Aquesta informació pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna