TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Monday, March 1, 2010

Pecats de pasta de full i nata



Ingredients
Pasta de full
Ametlles crues trossejades
Un ou batut ( per pintar les peces )
Nata montada
Sucre fi

Preparació
* Escalfar el forn a 190 graus.

Tallarem la pasta de full, en petites peces quadrades ( sense punxar-la ) , seguidament les posarem en una safata de forn, folrada de paper vegetal, pintar per sobre amb l´ou batut i decorarem amb unes ametlles.

Fornejar uns 20 minuts ( dependrà de la mida de les peces i el nostre forn ) 

Treure del forn i deixar refredar sobre una reixeta, quant estiguin fredes les obrirem per la meitat, farcir amb la nata montada i espolsar sucre fi per sobre.

Bon profit !!!
 
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

22 comments:

  1. Llevo un rato leyéndote y lo cierto es que hay varias recetas que me tengo que anotar, así que te añado y después de cenar vuelvo. Gracias por tu visita. Un gran blog el que tienes.

    ReplyDelete
  2. Vaja, em penso que abans no li he donat a grabar. Doncs ho torno a dir ara: celebro el neixement fa poc d'un nou blog culinari i a partir d'ara us poso a la llista per a seguir-vos d'aprop.

    Una salutació!

    ReplyDelete
  3. Que bones Susanna !!!! i molt fàcils de fer.

    Amb el teu permis la guardo i segur que provo de fer-les.

    Un petó

    Marga

    ReplyDelete
  4. HOLA CHESANA, GUAPA TU
    GRÁCIAS POR VISITAR MI BLOG, Y CONTENTA QUE TE GUSTEN LAS RECETAS, TU MISMA TOMA TODAS LAS QUE QUIERAS, Y DISFRUTALAS

    PETONETS SUSANNA

    ReplyDelete
  5. HOLA STARBASE, BONA NIT,

    GRÀCIES PER ESTAR AQUI, AGRAÏDA PER LES TEVES PARAULES, I CONTENTA DE QUE T´AGRADI EL MEU BLOG, ESPERO PODER SIGUI GAUDÍN DE LES TEVES VISITES,
    FINS AVIAT,
    PETONETS SUSANNA

    ReplyDelete
  6. HOLA MARGA, GUAPA TU
    PER MI ENCANTADA DE QUE T´AGRADIN AQUETS PECATS...JE,JE, ESTÀN DE BONSSSSSS

    A MI LA VERITAT EL QUE M´AGRADA DE LES RECEPTES ES QUE NO SIGUIN COMPLICADES, DONCS DELS MEUS ELS I AGRADA LA CUINA CASSOLANA, SENSE MASSA SOFISTICACIÓ....

    PETONETS I FINS AVIAT
    SUSANNA

    ReplyDelete
  7. ¡¡¡Que cosa más rica has preparado!!! Me encanta esta receta, me la guardo. Un abrazo.

    ReplyDelete
  8. Molt fácil i molt bo. Petonets!

    ReplyDelete
  9. la verdad es que es un postre riquisimo, fácil y rápido de hacer ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ReplyDelete
  10. HOLA ELENA, GUAPA TU

    GRÀCIES PER ESTAR AQUI,....
    LA VERITAT ES QU´ET SOLUCIONEN UN POSTRE DE FESTA RAPIDAMENT, JO SEMPRE TING EN EL CONGELADOR UN PARELL DE CAIXES DE PASTA DE FULL, I A LA NEVERA UN POT DE NATA PER MONTAR,

    PETONETS SUSANNA

    ReplyDelete
  11. HOLA PAULA, GUAPA TU

    SI, SI ES LO QUE LE COMENTO A ELENA, YO SIEMPRE TENGO "MATERIA PRIMA" EN CASA, Y TE SOLUCIONAN UN POSTRE RÁPIDO, A DEMÁS, SOY UNA ENAMORADA DEL HOJALDRE,.....
    ES UN TIPO DE POSTRES QUE AÚN QUE LA GENTE HAYA COMIDO BASTANTE SIEMPRE LE ENTRA UN PAR Ó TRES PIEZAS DE HOJALDRE,...ES TAN LIGERO...Y DELICIOSO RECÍEN HECHO


    PETONETS SUSANNA

    ReplyDelete
  12. Buenos dias: ¡¡Qué ricura!! Yo pongo el té, tu los pastelitos, pena que esté lejos.
    Un beso desde Málaga

    ReplyDelete
  13. HOLA CARMEN ROSA, BUENOS DIAS, GUAPA TU

    QUE TAL, CON GANAS DE QUE LLEGE LA PRIMAVERA, SEGURO...

    PUES SI NENA, ESTÁN DE REQUETECHUPETE , Y MÁS FACÍLES IMPOSIBLE...

    MIL PETONETS DES DE MALGRAT DE MAR
    SUSANNA

    ReplyDelete
  14. Para mi Susana un auténtico pecado jajaja. Un besazo.

    ReplyDelete
  15. HOLA NATI, GUAPA TU

    PUES QUE SON UN PECADO QUE TE LO DIGO YO, SI SOBRA ALGUNO, LO PONES EN LA NEVERA, Y CADA VEZ QUE ENTRAS A LA COCINA LA TENTACIÓN TE VENCE, ABRES LA NEVERA, Y.... ÑAM, OTRO QUE CAE,...Y QUE CONSTE EN ACTA QUE NO SOY LA UNICA EN CASA..
    UNA BUENA AMIGA EL AÑO PASADO ESTUVO UNOS DIAS DE VACACIONES EN MADRID Y ME LLEVÓ UN CERDITO QUE VÁ CON PILAS, SE PONE EN LA NEVERA Y CADA VEZ QUE ABRES LA PUERTA "ÑOC, ÑOC,...AVISA DE QUE LA PUERTA DE LA NEVERA ESTÁ ABIERTA, PUES HASTA QUE NO ES HAN TERMINADO CADA MOMENTO SE OIA, ÑOC, ÑOC, ÑOC, EL POBRE CERDITO SE VOLVIA LOCO, JE,JE ( ES UNA CHULADA,) HE BUSCADO POR AQUI, PUES PARA REGALAR QUEDAS COMO UNA REINA, Y NO HE ENCONTRADO....

    PETONETS SUSANNA

    ReplyDelete
  16. HOLA MARIA DOLORES, GUAPA TU

    AQUI ESTÁN TODAS, PARA QUE TE SIRVAS A GUSTO,
    ENCANTADA QUE TE GUSTE

    PETONETS SUSANNA

    ReplyDelete
  17. Susanna que pinta tambuenas tienes estos dulcessw nota que tienes buenas manos, pero para el regimen , bueno lo dejamos para otrdia
    un saludo

    ReplyDelete
  18. Que uenos tu sigue que el regimen lo pondremos a buen recaudo un saludo

    ReplyDelete
  19. Questa ricetta deve essere proprio buona!!!complimenti.

    grazie per la tua adesione al mio blog.

    ReplyDelete
  20. HOLA ANTONIO, GUAPO TU

    EN PRIMER LUGAR GRÀCIES POR VISITAR MI COCINA

    TU SABES QUE TAMPOCO VAS COMIENDO DULCES Y PASTELES CADA DIA , NI A TODAS HORAS....

    PERO DE VEZ EN CUANDO "PECAR" UN POQUITO NO HACE DAÑO, TAMBÍEN NOS MERECEMOS UN PREMIO ..JE,JE

    PETONTES, Y HASTA PRONTO
    SUSANNA

    ReplyDelete
  21. HOLA ANTONIO, OTRA VEZ,

    MIRA EN ESTOS PASTELITOS EN CONCRETO, YO MONTO LA NATA AL NATURAL SIN AZUCAR, Y SOLO LLEVAN EL POQUITO QUE ESTÁ POR ENCIMA,..PUES TAMPOCO SON TAN CALORICOS,...

    PETONETS SUSANNA

    ReplyDelete
  22. Ciao Alice, bella ..

    Sono lieto di SAPERE, IL TUO BLOG è sulla mia lista, è una buona RICETTE

    SUSANNA PETONETS

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...