La Pilona. Des de qualsevol de les nostres platges i en direcció sud, al bell mig del mar, hi ha una pedra anomenada la Pilona. Es tracta d’una plataforma artificial que servia, al començament del segle XX, com a punt d’embarcament del material de ferro de les mines de can Palomeres. Es transportava el ferro des de la muntanya mitjançant un sistema de vagonetes per unes torres metàl·liques.
Ingredients
1 paquet de crestes " empanadillas "
Bonítol o tonyina en llauna
Formatge cremós tallat petit
Pintarem per sobre :
1.- opció, pintar amb una mica d´oli d´oliva
2.- opció, pintar amb ou batut
3.- opció, pintar amb llet
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus
Barrejar en un recipient el bonítol sense l´oli de la llauna, amb el tomàquet fregit.
Agafar una cresta, pintar tot al voltant amb un pinzell amb aigua, posarem una culleradeta del preparat en el centre, a sobre una mica de formatge, tapar amb una altre cresta, segellar amb una forquilla , passar a una safata apta pel forn que tindrem coberta amb paper vegetal.
Fornejar per espai d´uns 15 minuts, dependrà del forn i la mida de la cresta.
Bon profit
Aquesta
recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo
que t´agradi, petonets Susanna
Pilones Ha de ser alguna cosa deliciós
ReplyDeleteKISSES
parecen facilitas y seguro que ricas, besitos
ReplyDeleteQue ingredients més bons!!! Té molt bona pinta.
ReplyDeleteSalutacions.
Apa Susanna, quina bona pinta i a més es molt fàcil i ràpid.
ReplyDeletePetons i bon cap de setmana guapa.
t'han quedat deluxe, molt bones
ReplyDeletepatonsss
pues muy ricos estos pilones.
ReplyDeleteUn abrazo
pues si señoreta, me agraden aquests tipus de preparaçións al forn,....están bonisimes...salutaçións paco
ReplyDeleteHola Susana, de esta manera tambien las he preparado yo alguna vez, pero sin el queso, un saludo.
ReplyDeleteJUAN
que buenas, y con queso,hum para chuparse los dedos. besos
ReplyDeleteSusanna, gracias por seguir mi blog, enhorabuena por el tuyo!!! tienes cosas fantásticas, voy a verlo detenidamente. la receta de las obleas me ha gustado, te la copio.
ReplyDeleteSaludos cris
HOLA ELIANA, GUAPA TU
ReplyDeleteENCANTADA que você gosta da receita, quando o teste agora
Escreva para mim dizer se você gosta, CAN
RECHEADOS COM MUDANÇA que você quer, são sempre
DELICIOUS
UM BEIJO CARINHOSO SUSANNA
HOLA INMA, GUAPA TU
ReplyDeleteSON FACILES, RAPIDAS, DELICIAS, ...Y RAPIDAS DE DESAPARECER DEL PLATO,...SI LAS HACES YA ME CONTARÁS
PETONETS SUSANNA
HOLA ELENA, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERITAT ES QUE SON FÀCILES DE FER, I DELICIOSES AL GUST
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ReplyDeleteSON MOLT BONES, I TE SOLUCIONEN RÀPIDAMENT UN VERMUT, UN ENTRÀN, UN SOPAR...AIXÓ I UNA BONA AMNAIDA PER EJEMPLE,.. SOPAR SOLUCIONAT I RÀPID SOBRE TOT AQUELL DIA QUE ESTÀS CANSADA I NO TENS MASSES GANES DE FER "FLORITURES" A LA CUINA I EL QUE VOLS ES FER "PANXIN" EN EL SOFÀ
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSE, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERITAT, BONES, RÀPIDES, ECONOMÌQUES,..O TENEN TOT
PETONETS SUSANNA
HOLA CURRA, GUAPA TU
ReplyDeleteRICOS DE VERDAD, CUANDO HAGO TENGO QUE ESPERAR PONERLOS A LA MESA TODOS A LA VEZ, SI NÓ CUANDO LLEGO YA HAN DESAPARECIDO, JE,JE
PETONETS SUSANNA
Hola Sussanna!!!
ReplyDeleteOOOOOHHHH!!!! Quina bona pinta que fan aquestes pilones!!! MMMM!!!
Segur que estan boníssimes amb aquests ingredients!!!
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ReplyDeleteDONCS SI ESTÀN MOLT BONES I A MÉS MOLT LLEUGERES , DONCS NO PORTEN MÈS OLI QU´EL DE LA LLAUNA I ENCARE DEIXEM EL BONÍTOL ESCORREGÚT... SEMPRE ES POT TENIR ELS INGREDIENTS A LA NEVERA, ..UN PAQUET DE "OBLEAS LA COCINERA " ( JO SEMPRE EN TING UN PARELL, ) ..UNES LLAUNETES DE TONYINA Ó BONÍTOL, UN POT DE TOMAQUET FREGIT...
QUE FAIG PER SOPAR ???....DONCS EN UN PLIS PLAS...UNES PILONES, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA ANA, GUAPA TU
ReplyDeleteDONCS JA SAPS QUAN ARRIVES CANSADA I AMB POQUES GANES DE CUINAR, UNES PILONES, I CARREGARÀS LES PILES...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA CRIS, GUAPA TU,
ReplyDeleteGRACÌAS A TI POR ESTAR EN MI COCINA.
ENCANTADA DE QUE TE GUSTE LA RECETA, SI LA PRUEBAS YA ME CONTARÁS, SEGURO QUE EN CASA TE PIDEN MÁS,....TENGO MUCHAS RECETAS HECHAS CON ESTAS OBLEAS,...YA LAS IRE "COLGANDO"...NINGUNA TIENE DESPERDICIO..JE,JE
HASTA PRONTO, PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN , GUAPO TU
ReplyDeleteVERDAD QUE ESTÀN MUY RICAS ?,...PRUEBA CON ESPINACAS MUY, MUY ESCURRIDAS Y QUESO FRESCO....
PETONETS SUSANNA
Merhaba! 100.izleyicin ben oldum:))
ReplyDeleteSevgiler...
MERHABA ANNEYIM
ReplyDeleteZİYARET MY MUTFAK İÇİN TEŞEKKÜRLER, sana yemek tarifine benzer sevindim
Hasta pronto, SEVGILER Susanna