Ingredients
Bacallà dessalat i esmicolat,
All i julivert picats,
Sal,
Pebre,
1 ou,
Maicena ( la que admeti la massa)
Bicarbonat ( 1/2 culleradeta - o - 1 sencera, segons quantitat de maicena )
Llet ( la que admeti la massa),
Oli de gira-sol per fregir,
Preparació
Posarem tots els ingredients en un bol ( menys la maicena ) remenar perquè tot quedi ben barrejat, ara i afegirem poc a poc la maicena fins que ens quedi una pasta espessa , però amb cos ( amb una textura que es podi treballar amb dues culleres per fer el bunyols ) al final el bicarbonat....deixar reposar aproximadament una hora.
Posarem una paella al foc amb el oli de gira-sol, quan estigui calent amb dues culleres petites ( untades d´oli ) anirem fen els bunyols , un cop fregits, deixar escórrer sobre una reixeta.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ desitjo que t´agradi- Susanna
No m'he atrevit mai, peró tal com ho expliques sembla senzill.
ReplyDeleteFan molt bona cara.
Un petó,
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
fantàstica aportació!!!! m'encanten els bunyols!!! molts petonets
ReplyDeleteHola Esther, guapa tu
ReplyDeletedoncs anima´t, ja veus que més fàcil,...... la meva iaia en deia bunyols a la patacada,..doncs tot es a "ull", i sempre queden molt bons,
mil petonets Susanna
me encantan,pero nunca los hice
ReplyDeleteHola Espe, guapa tu
ReplyDeletenena , ahora ya no tienes excusa , más fáciles ,caseros, sanos, imposible
mil petonets Susanna
Hola Judith, guapa tu
ReplyDeletecelebro que t´agradin, son 100x100 casolans
mil petonets Susanna
Tendré que ponerlos en la lista de pendientes ;)
ReplyDeleteFicaram maravilhosos os teus bolinhos de bacalhau, gostei muito da receita.
ReplyDeleteBeijinhos
Susanna, m´ha fet molta gràcia trobar la mateixa manera de fer els bunyols de bacallà que la meva mare, oi que són bons?
ReplyDeleteHola Cristina, guapa tu
ReplyDeleteje,je, es una recepta de fa molts anys, si que en sabien veritat ?...i com molt be dius, fàcils i bons de 10x10, li fas un petonet a la teva mare de la meva part
i mil petonets per tu, Susanna
Hola Fatina, guapa tu
ReplyDeletecelebro que t´agradin, queden mot bons i son molt fàcils de fer..
beijos, mil petonets, besos, Susanna
Hola Paxarina, guapa tu
ReplyDeleteseguro que te gustan,...es una receta clasica en Catalunya, ya los hacia así mi abuela y a ella le enseñó su madre....
mil petonets Susanna
Riquísimos estos buñuelos. Besos.
ReplyDeleteMe encantan los buñuelos de bacalao, te han quedado estupendos.
ReplyDeleteBesos guapa,
¿de bacalao? ¡qué rico! ¡me encantaaaaa!
ReplyDeleteme voy de vacas, querida, así que me despido hasta dentro de algunas semanitas, ¡que pases un lindo fin de semana largo! :)
¡Arvoir!
Una receta exquisita y como los haces tu facilisimo
ReplyDeletePetons
Que ricos!! son todo un clasico en esta época, besos
ReplyDeleteQue ricos tienen que estar. Tomom nota de como se hacen.
ReplyDeleteBiquiños de "la ratita en la cocina"
Mmmmmmmmmmmmmm qué ricos.
ReplyDeleteFeliz semana santa.
Hola Trini , guapa tu
ReplyDeleteje,je, ricos , fáciles, no son caros , que estos es importante...
Feliz Semana Santa tambien para ti y los tuyos,
mil petonets maca, Susanna
Hola Ratita, guapa tu
ReplyDeletequedan muy ricos, y como he comentado antes super fáciles, es una receta que igual tiene más de 200 años,..antiguamente en las casas no habia balanza, por lo que todo se pesaba a "ojo"...la madre de mi abuela ya los hacia así...
mil petonets Susanna
Hola Carmen, guapa tu
ReplyDeleteen casa los hago todo el año,..pues en verano como aperitivo con un buena cerveza fresquita, entran de miedo, je,je
mil petonets SUsanna
Hola Susanna, com esteu?
ReplyDeleteT'han quedat de luxe aquests bunyols, fa d'alló més temps que no els faig, gràcies per recordar-ho.
Bona Setmana Santa reina. Petons a tots.
Hola Anna Betulo, guapa tu
ReplyDeletedoncs ja saps, ...estàn de 10,
bona Setmana Santa, mil petonets Susanna
Hola Bulma, guapa tu
ReplyDeletey lo ricos que están, animate
mil petonets Susanna
Hola Sole, guapa tu
ReplyDeleteen primer lugar MUCHAS FELICITACIONES,...SEGURO QUE SERÁ UNA PRINCESITA PRECIOSA...
DESEO QUE DESCANSES EN TUS "VACAS"...HASTA PRONTO Y CUIDARON MUCHO
mil petonets Susanna
Hola Suny, guapa tu
ReplyDeletecelebro que te gusten
mil petonets Susanna, y Buena Semana Santa
Qué buenos, son muy ricos y nunca los hice así como tú...será la próxima vez
ReplyDeletebicos
Hola M.José, guapa tu
ReplyDeletepues nena ya sabes, están muy ricos, y nada dificiles de hacer, además cunden mucho
mil petonets Susanna
M'encanten els bunyols de bacallà.
ReplyDeleteMoltes gràcies per participar.