TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Monday, April 18, 2011

FAVES EN TEMPURA



Ingredients
Faves tendres pelades
Sal
Pebre
Pebrot vermell
Farina de tempura
Aigua molt freda
Oli de gira-sol per fregir
Sofregit de tomàquet o salsa brava per acompanyar.

Preparació
En primer lloc i si es possible amb antelació, preparem la tempura, pel que posarem en un recipient la farina i anirem afegim aigua molt freda mentre remenem , fins que ens quedi amb la consistència de una crema clara, guardarem a la nevera fins al moment de fer-la servir.

Tallar els pebrots a tires , condimentar amb sal i pebre i reservar.

Posarem una paella al foc amb el oli de gira-sol, treure la tempura de la nevera i abocarem les faves condimentades al gust a la tempura , ben escorregudes del preparat  les fregirem a tandes, un cop estigui el oli calent , així  no s´enganxen ,  un cop fregides les posarem  sobre una reixeta, ara farem els mateixos passos amb les tires de pebrot vermell.

Servir les faves acompanyades del pebrot i una mica de sofrit de tomàquet o salsa brava.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

41 comments:

  1. Oh Susanna, què bé que al final hagis pogut participar... i amb una recepta tan bona com aquesta! Molt original aquesta tempura!
    Petonets
    Sandra

    ReplyDelete
  2. Susanna, por ser una tapeta de aquestes favetes tan rebones, la serveseta vá per el méu compte.....paco

    ReplyDelete
  3. Hola Sr. PAco, guapo

    queden molt bones, cruixents,...hummm

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  4. Susanna, es la recpeta més original que he vist amb faves i em sembla que estarà per llepar-se els dits sobre tot acompañat amb una salsa brava o inclús m'atreviria a dir que romescu.
    Com està la teva tieta?
    Petons reina.

    ReplyDelete
  5. Hola Anna, guapa tu

    queda una recepta molt bona, es una de les maneres que més agraden a casa..

    La tieta està molt greu encara a la UCI, ja fa 5 setmanes, això et desespera,..un dia millor i l´altre pitxó,..es terrible,..

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  6. Nunca las he visto preparadas así, qué cosas más originales se te ocurren

    Abrazos y buena semana Susanna

    ReplyDelete
  7. Un estupendo plato y las habas en tempura deben estar riquísimas.

    Besos,

    ReplyDelete
  8. Me encantan! Susana.
    Hoy ya es la segunda receta que veo de habas, sin duda voy a tener que prepararlas.
    Un beso.

    ReplyDelete
  9. M'encanta molt aquesta versió de faves! Jo que no sóc massa de menjar-ne, així amb la tempura i les espècies segur que tenen un gust molt diferent i me les menjaria sense pensar-ho!

    Un petó

    ReplyDelete
  10. Hola Anniki, guapa tu

    a casa no agraden massa les faves, però si amb truita i així,...estan divines

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  11. Que receta tan apetecible. A mí me gustan mucho las habas, así que la copio para hacerla.

    Un abrazo

    ReplyDelete
  12. Hola Suny, guapa tu

    es una de las maneras que a los ios les gustan...pues guisadas no las quieren ni ver...

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  13. Hola Javier, guapo tu

    al estilo " tempura " cocino bastante queda todo crujiente como gusta en casa , nada grasiento ni empalagoso,....prueba están ricas, ricas

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  14. Hola perol y morteo, guapa tu

    seguro que te gustan, quedan muy ricas y si las acompañas con una salsa barbacoa..hummmm

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  15. Tens alguna recepta de la tempura que sigui fiable? Les faves deuen estar boníssimes però em fa por que la tempura no em surti bé...

    ReplyDelete
  16. Susanna un plato muy rico, la tempura me gusta mucho, las habas ya menos, pero seguro que así cocinado estarán muy buenas.
    Por fin he podido comentarte, me he tenido que salir unas cuantas veces, pero siempre me pasa con tu blog, no sé por qué, pero bueno al final lo consigo.
    Besitos

    ReplyDelete
  17. Hola Susana, guapa tu

    Felicitaciones otra vez,...seguro que triunfaste con estos postres tan ricos,....a ver si te contratan para futuras fiestas...je,je

    pues seguro que las habas así te gustan,...esto si en preferencia que sean pequeñas...

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  18. Hola Joan, guapo tu

    je,je, es molt fàcil, de veritat, comença amb la farina, i li afegeixes l´aigua poc a poc, sense parar de remenar, per saber si està a punt, la millor manera es posar el dit ( net es clar, je,je, ) dins de la massa , si et queda napat, ja està a punt,...si està massa espèssa, fen molta atenció..unes gotes més d´aigua, ...que es massa clareta una miqueta més de farina....a més si t´en sobra , no passa res es pot guardar tapada a la nevera...

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  19. Esto tengo que probarlo yo...con lo que a mi me gusta la tempura!

    bicos

    ReplyDelete
  20. Manoi Susanna,
    Quina inventiva! em sembla genial la idea de la tempura, caldrà provar-ho.
    Una abraçada.

    ReplyDelete
  21. Hola M.José, guapa tu


    seguro que en esta versión te encantan las habitas,..je,je

    bicos, petonets, besos, kiss, Susanna

    ReplyDelete
  22. Hola Manel, estimat i guapo tu

    je,je,..em farina de tempura, es poden fer meravelles,..de veritat i a més com he comentat abans,..l´aliment queda cruixent i gens greixós...

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  23. Nunca había visto ésta receta y me parece de lo más original y rica! muy vistosa guapa!

    un besazo!

    ReplyDelete
  24. Casi que vengo sólo a dejarte un saludo porque, las habas no me van mucho, bueno, no es que no me gusten, es que me sientan fatal y procuro no comerlas
    En tempura tienen que estar de muerte lenta
    Un abrazo

    ReplyDelete
  25. Me ha gustado esta manera tan original de comer las habas, sin duda lo probaré, que siempre las preparo de la misma manera, besos

    ReplyDelete
  26. Ja tenia ganes de veure't per aquí. Les favetes, súper originals.
    Felicitats maca!
    Petons,
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. deve essere una bontà! complimenti!

    ReplyDelete
  28. Susanna, ¡pero que original! Menudo trabajito ¿no?. Tienen que estar muy buenas.
    Un abrazo.

    ReplyDelete
  29. Hola AMparo, guapa tu

    No cuesta nada, piensa que las pones todas de golpe en la tempura, despues las recoges con una espumadera, y a fregir por tandas

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  30. Hola Espe, guapa tu

    es una manera de cocinarlas para que en casa se las coman...je, je

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  31. Muy original, tienen que estar deliciosas
    Petonets

    ReplyDelete
  32. Hola guapa!
    El plat més original que he vist! Enhorabona per que és una idea estupenda per menjar faves!!! he vist pel missatge de l'Anna de La Cocinera de Betulo, que tens una tieta malalta, em sap greu, des d'aquí us envio molts ànims a tota la família! Petonets

    ReplyDelete
  33. Me ha gustado mucho como has preparado estas habitas, lo tengo que probar, que siempre hago la misma receta, estofadas, besos

    ReplyDelete
  34. Que bien suena,no las vi nunca así,que ricas,no?...un plato muy original,al menos para mí...cuanto aprendo contigo ;))

    CAriños

    ReplyDelete
  35. T´han quedat unes faves catalano-asiàtiques...molt interessants al paladar.Et mereixes el premi a l´originalitat.

    ReplyDelete
  36. Hola SIlvia, guapa tu

    je,je, celebro que te gustem, son muy fáciles de hacer y quedan muy ricas, es una de las pocas maneras que gustan en casa ( yo tambien aprendo de ti)

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  37. Hola Carmen, guapa tu

    seguro que te gustan, es que a los mios estofadas no quieren ni verlas...( he tomado nota de tus rosquillas ricas..)

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  38. Hola Cristina, guapa tu

    je,je, perquè a casa en mengin tens que inventar el que sigui,...de fet em que comentes de la tempura, vaig llegir no se on que si varen ser uns frares portuguesos que varen anar a parar a la xina, qui varen portar la tempura ???

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  39. Hola La cuina de L´Eri, guapa tu

    moltes gràcies maca,..doncs si aquesta setmana en farà 6 que està a la ciu, una persona sana, no es gran..i mira...tot això fa molta por

    Prova de de fer-les així, a casa no els i agraden enfogades però cuinades així...volen

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...