Sonsos
Farina per arrebossar ( jo faig una barreja 50 % farina de blat + 50 % farina blat de moro Maizena)
Sal
Oli de gira-sol de qualitat fer fregir
Cabdells de Tudela
Tomàquets Cherry
Vinagre de Xères
Nous pelades
Oli d´oliva per amanir
Preparació
Són tan petits que no hem pas de netejar-los, però si esbadir-los en aigua i assecar bé amb paper de cuina, tot seguit els salarem i passarem per farina, sacsejar l´excés i fregir en abundant oli calent, ho farem per tandes i no en posarem masses , així quedarán cruixents i daurats, escórrer sobre una reixeta
Posarem en una safata les fulles de cabdells i dins de cada fulla un grapat de sonsos, amanir amb oli, vinagre i sal , engalanar amb nous pelades i tomàquets cherry.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Olá Susanna,
ReplyDeleteParece estar deliciosos, agradeço a sugestão!!!
“Que os muitos Meninos Jesus que a cada dia cruzam nossos caminhos, na figura de uma criança qualquer, deem vazão à criança maravilhosa que existe dentro de todos nós, trazendo com ela tudo de bom e belo.”
1000 Beijokinhas
mmm que bons els sonsosssss a mi m'agraden molt i aixi encara tenen d'estar mes bons,petons
ReplyDeleteTienen que quedar estupendos los cogollos de esta forma.
ReplyDeleteSuerte en el concurso.
Abrazos.
Un plat SUPÉR BÓ, SÚPER NUTRITIU i VISTÓS
ReplyDeleteM'agrada molt SUSANNETA!!!
Ja els he provat alguna vegada i són molt bons.
ReplyDeleteUna abraçada
Vaya plato rico, sencillo y equilibrado. Me encanta el pescado frito, prácticamente cualquiera. Un besote.
ReplyDeleteEstá molt bé aquesta amanida amb sonsus, aquí a Palamós encara en surten, la faré segur.
ReplyDeleteEl chisme del coco ni yo sé que es ..Ja,ja...son coses tan modernas,un petó.
ma che bonta li mangerei subiti uno a uno9 buona serata
ReplyDeletePues como tapita, buenísima, menudo acompañamiento rico para ese pescadito, un beso
ReplyDeleteEls sonsos són bons fins i tot sense amanida. Imagina amb cabdells
ReplyDeletesuper-super bona aquesta amanida
ReplyDeleteQue buena pinta tiene este pescadito.besinos
ReplyDeleteReceptes lleugeres, m´agrada, perque amb els dies que arriben de menjar...
ReplyDeleteA més, molt bona, jo la faig amb anxoves. Provaré a fer-la així.
Que passes un bon cap de setmana.
Basets!
Qué original amb els sonsos, sempre els he menjat fregits però sols.
ReplyDeleteSort al concurs.
Petons.
Buenas noches Susana. Unas deliciosas y originales barquitas de cogollos de Tudela, con una combinación de ingredientes buenísima.
ReplyDeleteMucha suerte en el concurso
Un saludo Paco
Una amanida de sonsos deliciosa, amb bon producte és fan bons plats
ReplyDeletesort al concurs.
Petons
Una amanida de sonsos deliciosa, amb bon producte és fan bons plats
ReplyDeletePetons
Muchas gracias por participar, me llevo tu receta espero que a la empresa patrocinadora le guste.
ReplyDeleteMucha suerte