Ingredients
Coquetes de farina ( tortas mejicanas) ja les venen fetes
Formatge cremòs a llenques ( jo Marca Cadí crema)
Pit de gall dindi o pernil dolç
1 pot de tomàquet fregit
1 ou batut
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus ( farem servir només el grill)
Remullar les coquetes sota la aixeta per hidratar-les i les escalfarem per les dues cares en un paella sense cap tipus d´oli ni greix ( es perquè ens quedin flexibles ).
Untarem les coquetes amb el tomàquet fregit, i posarem a sobre el pernil dolç i el formatge, embolicar com un canaló i creuar amb un escuradents, ( així no perden la forma)
Posar-les en una safata de forn, i les pintarem per sobre amb l´ou batut, gratinar uns minuts fins que ens quedin daurades, treure l´escuradents i servir calentes, jo les he acompanyat de tomàquet fresc amanit i ceba tendre.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Jo vull una COQUETE DE LA SUSANNETA!!!!
ReplyDeleteUnes coquetes ràpides de fer i que entren molt bé.
ReplyDeleteQué ricas son! En casa nos gusta mucho para las cenas. Besos.
ReplyDeleteostres que bones no??? apunto recepta que segur que als petits els hi agradara,petons
ReplyDeleteQUERIDA SUSANNA,
ReplyDeleteMAIS UMA BELA RECEITA QUE NOS APRESENTA, ADORO ESTE RECHEIO DE PRESUNTO E MUSSARELA,DELÍCIA!
BEIJOS..♥
una recepta la mar de fácil i bona
ReplyDeleteBuenas tardes Susana. Tienen una pinta espectacular, con ese relleno tan rico que les has puesto. Ahora mismo me comía un par de ellos antes de que empiece el fútbol.
ReplyDeleteUn saludo Paco
Nyam! Què encara no he sopat...
ReplyDeleteA mi aquestes coquetes m'agraden per als diumenges a la tarda, quan ja no vols cuinar el sopar que prou tens amb fer la camanyola del dilluns :)
ReplyDeleteUnes coquetes estupendes per sopar mirant el Madrid/Barça... així ja es pot.. petons,
ReplyDeleteEsta es nuestra cena muchas noches , incluso la merienda por la tarde . la próxima vez que las prepare le pondré el tomate.
ReplyDeleteBesitos !!!
Olá Susanna,
ReplyDeleteAqui chamamos de panquecas e são deliciosas, a sua sugestão de recheio presunto e queijo é realmente muito gostosa....
Que a Paz esteja em nossos corações...
Feliz Domingo!!!
1000 Beijokinhas
Eso, eso, ligero y fácil, que lo complicado ya nos lo imponen.
ReplyDeleteUn besazo!!!
mmm, esto es buenísimo para los 30 grados que estamos teniendo por estas tierras. se viene el veranito y este tipo de comidas acompañados de ensaladas son la mejor opción.
ReplyDelete¡saludos y buen comienzo de semana, Su!
Fácil, fácil... esta me la apunto con tu permiso Susanna.
ReplyDeleteUn saludo.
Molt bones per a un sopar ràpid.
ReplyDeletePetons.
Muy bueno, la verdad es que es ideal a la hora de preparar una cena facil y rica.
ReplyDeleteMuchas gracias por tu comentario en mi blog, eres un encanto,gracias.
Besos
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
Hola Susanna estas tortitas me encantan enrolladas con lo que sea, y así al horno y con el tmate calentitas, serán una delicia. Un abrazo.
ReplyDeleteTens un blog molt divertit. Gràcies per venir a veure el meu i deixar-hi un comenari. No coneixia aquestes coques mexicanes però m'ha semblat molt interessat. Bones festes! Una abraçada
ReplyDeletema che meraviglia fameeee li assaggerei subito buona serata
ReplyDeleteHola SUSANNA.
ReplyDeleteGracias por la receta y por tus palabras en mi blog.
Seguimos en contacto.
Besos y buena semana.
Senzill i delicios. A la meva nena segur que li agradaran el dia que les hi faci.
ReplyDeleteUna abraçada!
Hola Susanna!!!
ReplyDeleteDeuen d'estar boníssimes!!! I són molt fàcils de preparar!!! Un dia d'aquests les faré!!!
Molts petons!!!
Hola Susana, que buena idea la de usar las tortitas así!!A mis hijos les tiene que encantar.
ReplyDeleteUn beso