Ingredients
Ous
Sal
Pebre ( opcional )
Oli d´oliva
Xampinyons laminats
Preparació
En primer lloc saltarem els xampinyons amb unes gotes d´oli condimentats amb sal i pebre al gust, tot seguit barrajarem amb els ous batuts i farem una bona truita, amb el nivel de quallat que més ens agradi.
* El secret perquè no ens s´ens quedi la paella plena d´aigua al saltar els xampinyons, es tant senzill com deixar-la escalfar molt, despres li posem unes gotes d´un bon oli, i ja podem saltar-los sense que ens facin aigua.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
ummm me la llevo para la cena :)
ReplyDeletebesotes guapa de como agua para chocolate.
Holaaa, que riquísimas las tortillas, y las de champiñones me encantan. Siempre hay que tener un botecito de champis en la despensa verdad?
ReplyDeleteUn besooo
Hola Susana, que tal?, esta tortilla con un buen pan payes, me lo preparaba yo mañana mismo, que buena pinta tiene, besotes
ReplyDeleteSofía
Fàcil de fer i... boníssima. Petonets!
ReplyDeleteLa truita de xampinyons tot i que es de les clàssiques es boníssima amb una llesca de pa amb tomàquet Ummm
ReplyDeletePetons
Fantástica tortilla. Besos y buen finde
ReplyDeleteQue bona que és... de tant en tant per sopar en fem, amb unes fulles d'enciam!
ReplyDeletePTNTS
Dolça
Quina bona truita, m'agraden els ingredients, una delícia.
ReplyDeleteQuina oloreta que deu fer !!!! bonìssima !!!
ReplyDeletePetonets.
Gracias por el truco de los champis que no echan agua. Las tortillas las solemos concebir como cena sencilla cuando son un rico manjar. Un besote.
ReplyDeleteQuè bona que és la truita de xampinyons!
ReplyDeleteSe ve muy tentador muy sabroso,abrazos y abrazos.
ReplyDeleteMolt bona la truita de xampinyons reina.
ReplyDeleteFa díes que no sé res de tú, espero que tot vagi bé.
Petons.