Ingredients
Oli d´oliva
Sal
Pebre ( opcional )
Cues de llagostí pelades
Ceba
Pebrot vermell
Pebrot verd
Pastanaga
Pessols
Fabes petites
Carbassó
Xampinyons laminats
Albergínia
Espàrrecs
Alls sencers amb la pell
Preparació
En primer lloc tallarem tota la verdura a l´estil " juliana", menys els xampinyons que seran laminats i els alls que deixerem sencers amb la pell.
En un wok o una paella ample , saltarem totes les verdures amb oli d´oliva, condimentades amb sal i pebre al gust, quan ja estiguin amb la textura que ens agradi i afegirem les cues de llagostí que tindrem netes i sense closca, remenar uns minuts, i servir.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Que rico forma de comer verduras.......así cualquiera les dice que no.
ReplyDeleteBesinos
Porque no sé como se escribe en "catalá"....te lo digo en castellano: ole, ole y ole....
ReplyDeleteMe encanta la cocina oriental, sabes que después de la tradicional malagueña es la que más disfrutamos en mi cocina y tu has bordado éste plato....delicioso!!!
Besitos malagueños.
M'acabes de donar una idea excel·lent !!
ReplyDeletegràcies per compartir <3
mmmmmm...Susanna maravellós aquest plat, bonissim..........salutaçións paco
ReplyDeleteHola Susanna. Un delicioso plato de verduras y langostinos este que has preparado. Es tentador.
ReplyDeleteSaludos
Amb sembla un plat fantástic, ple de vitamines i bonissim....petonets.
ReplyDeleteQuina pinta, en faré un similar i ompliré unas tortillas de blat que tinc per casa!!! :D
ReplyDeleteExcellent j'adore
ReplyDeleteBjs
Que buenooio me encanta las verduras. Besote buena receta esta. Como agua para chocolate
ReplyDeleteQué bons queden els llagostins amb totes aquestes verduretes.
ReplyDeletePetons maca.
Te he visto en blogs amigos comentando y la curiosidad me ha traído hasta aquí y me quedo encantada descubriendo tu blog. Espero seguir viéndote.
ReplyDeleteUn abrazo
Quina delícia, boníssim.
ReplyDeleteEstimada Susanna .... aquest mix és una meravella !!! moltes gràcies i enhorabona <3
ReplyDeleteMe encanta tu wok , Susanna! como la tortilla de champi. y la de garbanzos, que tengo que probar, precisamente hoy, me han sobrado del cocido, así tendrá más sabor, no? jijii. Tambien me han gustado mucho, tus cajitas de golosinas, con esas bonitas flores! que no se comeran...?
ReplyDeletePetonetsss.
Les verdures al wok m'encanten! La combinació d'ingredients molt bona.
ReplyDeleteUna abraçada