Oli d´oliva
Sal
Pebre ( com sempre opcional )
Ceba
Blat de moro
Pebrot vermell
Carbassó
Àpi
Arròs blanc que ja tindrem bullit amb antelació
Preparació
Tallarem les verdures a trossets una mica grossos i els saltarem amb oli d´oliva en un wok o una paella ample, condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja estiguin cuites amb la textura que desitjem i aferigem l´arròs, barrejar uns minuts i cap a taula falta gent.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna, un wok, ple de color i sabors, m'encanta.
ReplyDeleteBon diumenge.
Petons. mil
M'agrada com queden les verdures cuinades al wok. Un plat deliciós.
ReplyDeletePetons.
buenísmo seguro!! muy rico y nutritivo. me gusta :)
ReplyDeleteun besote de como agua para chocolate-myriam