UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Ingredients
Anelles de calamar -o- de pota
Farina de cigrons
Oli de girasol -o- d ´oliva, ( això al vostre gust )
llet
Sal
Anelles de calamar -o- de pota
Farina de cigrons
Oli de girasol -o- d ´oliva, ( això al vostre gust )
llet
Sal
Pebre ( opcional )
Llimona
Llimona
Preparació
Girar les anelles de calamar al revés com un mitjó, ( ens te que quedar la part de fora a dins ) després les posarem en un bol amb llet, es pot fer amb antelació i reservar a la nevera.
Escórrer bé les anelles de calamar, assecar amb un drap de fil - o - paper de cuina, condimentar amb sal i pebre al gust.
Posarem un cassó al foc amb l oli, quant estigui calent anirem fregint les anelles de calamar que haurem passat per la farina de cigró, això si, o farem a tandes de poques unitats, seguidament deixar escórrer l´oli sobre una reixeta i ja podem passar a una safata de servir, es pot decorar amb unes rodanxes de llimona, que es molt bona i dona un color preciós al plat.
Bon profit i a gaudir
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna