Les mongetes o fesols secs son un aliment que no pot faltar a la nostra dieta i hem de consumir-ne tot l´any, calentes a l´hivern, tèbies o fredes pel estiu.
La mongeta es un aliment que no conté colesterol, seria ideal que el seu consum i en totes les edats fora entre 3 a 4 cops a la setmana.
Propietats i virtuts...
Son riques en vitamina B9, magnesi, potassi, fibra, ferro, proteïnes, calci, iode, sodi, vitamina C, fòsfor pels nostres ossos i dents.
El fesol -o- mongeta està format d´un 25 % de fibra recomanable per les persones diabètiques, regulen el transit intestinal, també tenen un 50 % d´hidrats de carboni complexes, portadors d´energia de llarga durada, a més de tenir un efecte saciant, ideals en dietes de control de pes, ... entre d´altres...
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna