Espàrrecs
Pasta filo – o – brick
Sal
pebre
Oli d´oliva
Ceba
Tomàquet cherry
Cebollí
- opcional - Flor de sal
Preparació
Escollir els espàrrecs mes macos i reservar sencers.
Agafem la resta d´espàrrecs, tallat petits i sofregir junt amb la ceba tallada a juliana, amb 1 part d´oli i 2 parts d´aigua. - així ens quedarán tous-
Deixar reduir els líquids, treure i reservar.
Repetir la mateixa operació amb aquells espàrrecs que tenim reservats per decorar el plat.
Pintarem
les fulles de massa filo, d´una en una amb un pinzell de silicona i
el greix escollit, a casa agrada mes amb una mica d´oli d´oliva
suau que amb mantega, -això ja al vostre gust - les anirem
posant unes sobre les altres, fins acabar amb totes les que
necessitem fer servir-
Tallar la pasta filo a quadrats o rectangles - això al gust - cada farcellet en te prou amb 2 -o- 3 fulles , sinó ens quedarán massa gruixuts ....formarem el farcellet posan dins els espàrrecs tallats i la ceba que hem cuinat abans, donarem una mitja volta i els tancarem. Ja qui fa servir una fulla de cibulet per tancar el farcellet.
Els posarem en una safata de forn -o- en un motlle de fer magdalenes, a casa agrada més ja que així no perden la forma.
Fornejar uns 10/15 minuts, dependrà del forn i la mida.
Tot seguit o passarem al plat de servir, decorar el plat amb els espàrrecs sencers i els tomàquets xerry, un fil d´oli d´oliva i un pessic de flor de sal.
Bon
profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
QUE BOOONITOS NO CONOCER la receta, NI LA PASTA me voy a DAR A la tarea de BUSCAR PARA HACER LA Receta SE VENDE PRECIOSO ESTE platillo TE QUEDA GENIAL.
ReplyDeleteMUCHISIMOS BESOS
Que riquisimo debe ser este plato! anoto porque se ve de lujo!
ReplyDeletebesos
Gaby
¡Felicitats!, espero que pases un buen día de Sant Jordi y que te sorprendan con rosa y libro.
ReplyDeleteBesitos
wow che bella ricetta! complimenti!
ReplyDeleteHOLA GABY, GUAPA TU
ReplyDeleteESTÁ RIQUISIMO Y ADEMÁS MUY FACIL DE HACER, SEGURO QUE TE GUSTA
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA FEDERICA
ReplyDeleteQuesto è davvero sorprendente e DELICIOUS E FACILE ricetta,
PETPNETS SUSANNA
HOLA MARIA, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERDAD ES QUE HOY DIA DE SANT JORDI, ES UNA GOZADA PASEAR POR LAS CALLES, MUCHAS LLENAS DE PARADITAS DE ROSAS Y LIBROS, LA PENA ES QUE HA AMANECIDO CON UN DIA GRIS, LLUVIOSO Y FRESQUITO, ESPERO QUE SE ALEGRE EL DIA Y LUZCA EL SOL, SOLET .PUES ESTO DESLUCE UN MONTÓN...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ReplyDeleteSI NO ENCUENTRAS PASTA FILO, PUEDES HACER LO MISMO CON PASTA DE HOJALDRE, NO QUEDA IGUAL YA QUE LA FILO QUEDA CON UN CRUXIENTE MAS FINO, PERO TE SOLUCIONAS IGUALMENTE LA RECETA...
MIL PETONETS SUSANNA
¡¡Te ha quedado genial!!
ReplyDeleteEstás que te sales, increible, los donuts, los champis, el pescaito.....¿cuando me invitas a comer?
Mil petonets y buen fin de semana.
Hola Susanna, he vist el teu comentari sobre la moderació dels mateixos. Et volia fer una pregunta, crec entendre que hi ha dues opcions, una posant el mail on t' adrecen els de Blogger els comentsaris i l' altra va a un lloc dins del blog, quina creus que es la millor? M' ho pots passar (la resposta per mail) anabdn007@hotmail.com. Gràcies guapa per l' avís.
ReplyDeleteSi vols perque no surti la parrafada aquesta el pots esborrar aquest comentari, et faré un altre per la recepta.
Molts petons.
Bon dia Susanna, m' has fet venir gana amb aquest farcellets, tu sempre sorprenent.
ReplyDeleteBon dia de Sant Jordi.
Hola Susanna,
ReplyDeleteLa pasta filo, no sempre fàcil de trobar, ens permet unes presentacions ben originals i es pot farcir tan amb dolç com amb salat.
Aquesta combinació ha de ser boníssima.
FELIÇ SANT JORDI!!
HOLA MANEL, GUAPO TU
ReplyDeleteDONCS JO ABANS NOMÈS LA CONSEGUIA EN EL CORTES INGLES, I QUAN ANAVA A BARCELONA, COMPRAVA TOTA LA QUE PODIA,..( ES POT CONGELAR SENSE CAP PROBLEMA, JO FA ANYS QUE O FAIG ) PERÒ ARE TAMBÈ EN TENEN EN EL CARREFOUR, NO ES DE LA MATEIXA CATEGORIA, PERÒ FUNCIONA, ENCARE QUE ES MILLOR LA DE BARCELONA...
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ReplyDeleteJE,JE T´ESTIMO,...BON SANT JORDI
MIL PETONETS SUSANNA
Uns farcellets realment deliciosos i acompanyats d’uns sonsets Ummmm
ReplyDeleteUn peto
HOLA SION, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERITAT ES QUE LA " FILO" ES BONA COMPANYA PER INFINITAT DE "PLATILLUS"..PERQUE EN DOLÇ TAMBÈ SI PODEN FER " VIRGERIES"
PETONETS SUSANNA
Mira, tenía pensat fer uns farcellets de pasta fullada i carxofa i ara m'has fet venir ganes de canviar-los per pasta filo :)
ReplyDeleteSusana que lujo de plato y sano a mas no poder. Un besazo.
ReplyDeleteHOLA OSCAR, GUAPO TU
ReplyDeleteDONCS SGUER QUE AMB LA FILO ENCARE ESTÀN MES BONS, AIXÒ DE MENJAR I NOTAR EL CRIC CRIC, QUINA DELICIA..
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ReplyDeleteELEGANTE, SANO, FACIL, BARATO,...Y RICO, RICO
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU
ReplyDeleteES MI COCINA DIARIA, PARA MI NO REPRESENTA NINGÚN ESFUERZO, JE,JE...EN CASA EL MENÚ SIEMPRE ES SORPRESA
PETONETS Y FELIZ FIN DE SEMANA, SUSANNA
Aquestoss paquetets t'han quedart de maravella toto un plaer molt sencillet i molt sà.
ReplyDeletepatonetss maca
bon dia de Sant JORDI
BON cAP DE SETMANA
Que ricos se ven, muy apetecibles la verdad, tomo nota :), un saludo.
ReplyDeleteDicen que las casualidades no existen... pero... ayer en un comercio me mostraron la pasta filo, ni sabia que existía... y ahora vos con esta receta... no hay escusa para no copiarla y prepararla...
ReplyDeleteCon tus recetas de espárragos, no veo la hora que ya los empiecen a vender por acá!
Se ve genial y que bonita decoración!!!
Besitos hermosa.
Amb lo que a mi m´agraden els espàrrecs!, felicitats, t´ha quedat un plat molt bonic
ReplyDeleteSusanna esto pinta delicioso!!
ReplyDeleteMuchos besotes guapa.
Hola Susana, una receta muy original y bonita, un saludo.
ReplyDeleteJUAN
une magnifique assiette qui me met en appétit, j'adore
ReplyDeletebonne journée
Hola ,maravillosa y deliciosa receta ,eres genial con tus recetas ,yo amo la masa filo ,he intentado hacerla toda mi vida pero nunca he logrado hacerla bien,algun dia lo lograre ,gracias por compartir tu trabajo abrazos ...Jlaura
ReplyDeleteSi está tan rico como bonito te ha quedado, me lo apunto :)
ReplyDeleteQue receta más buena y más vistosa. Tomo nota....
ReplyDeleteBsss
HOLA CELES, GUAPA TU
ReplyDeleteTENGO QUE DECIRTE QUE ES RAPIDA, SENCILLA Y DELICIOSA
PETONETES SUSANNA
HOLA MARGARIDA, GUAPA TU
ReplyDeleteCELEBRO QUE TE GUSTE, ESTÁS EN TU CASA, Y PUEDES TOMAR TODAS QUE QUE GUSTEN
PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ReplyDeleteESTIC SEGURA QUE SI PROVES LA FILO, TI TORNES ADICTE,...JE,JE,...COM JO
PETONETS SUSANNA
HOLA JLAURA, GUAPA TU
ReplyDeleteNO ES TAN DIFICIL, DE VERDAD, SEGURO QUE LO CONSIGES,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ReplyDeleteLIGERA, RICA, DELICIOSA, RAPIDA, SIN GRASA
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ReplyDeleteSI TE GUSTAN LOS ESPARRAGOS TE ENCANTARÁ ESTE PLATO
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ReplyDeleteDONCS SI T´AGRADEN PROVA LA RECEPTA, SEGUR QUE SERÁ DEL TEU GUST,
MIL PETONETS, SUSANNA
D’ençà que vaig descobrir la pasta fiŀlo que m’ha encisat... i aquests farcelles teus amb espàrec són una delícia.
ReplyDeleteEl teu blog m’ha encantat. Me n’he fet admirador!
Ens veiem per ací o per www.rossejat.blogspot.com!
Una besada!
HOLA XAVIER, GUAPO TU
ReplyDeleteESTIC MOLT CONTENTA DE LA TEVA VISITA I PER LES TEVES PARAULES, TU TAMBE TENS UN BLOG MOLT INTERESSANT, COM PUG FER-ME FANS TEVA ???
FINS AVIAT, MIL PETONETS SUSANNA
hola susaneta, trobe que no conex la pasta filo, últimament la veij per algún blog, per lo tant déu de donar molt de joc, y com sempre el plat preparat en molt de gust, altra cosa, tinc pendent de fer dos arrossos diferents un per a sión y un altre per a tú, a la sion iá le e´recordat avui, a tú, tu dic ára peró dexeume que passen uns dies, vaig un poc embolicat......salutaçións paco
ReplyDeletesusanna, el hecho que no te haya puesto ningún comentario a tu última receta, nó quiere decir que me haya olvidado de ti, mañana voy a cocinar un arrosset para mí nuevo, y se lo voy a dedicar a una xiqueta de Malgrat de Mar, lo que nó puedo asegurar és cuando mi hijo pueda poner el vídeo......saludos paco
ReplyDeleteOlá;
ReplyDeleteHummmmm que delicioso. É filo?
Que receita boa e interessante.
Maravilhoso seu blog, vou seguir.
Vem para o BRAZIL me seguir.
www.pecadosdamesa.com.br
Looks delicious!
ReplyDeleteKate
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ReplyDeleteESTOY ENCANTADA DE QUE SE ACUERDE DE MI,...ANSIOSA ESPERO ESTE ARROSSET TAN ESPECIAL
MIL PETONETS SUSANNA
HELLO KATE, GUAPA
ReplyDeleteWELCOME TO MY KITCHEN, forward to your visit, I hope
YOU LIKE MY RECIPES
See you soon, SALUDOS, PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA PAULA, GUAPA
ReplyDeleteWELCOME para a minha cozinha também é muito YOURS
Você é interessante na minha lista de blogs favoritos
FILO ?,... SABER o macarrão massa é muito interessante
Você pode cozinhar doces e salgadas
Eu também sou um capricorniano, JE, JE
BESOS, PETONETS
HOLA SR.PACO, QUE TAL ?
ReplyDeleteDONCS SI LA PASTA FILO ES UNA PASSADA, POTS FER-HI MOLTES COSETES ES FCIL DE FER SERVIR, LLEUGERA I MOLT DELICADA A LA BOCA,...JO LA PROVO EN EL CARREFOUR...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA FimerÈ
ReplyDeleteLa vérité est que avec de la pâte filo, on peut faire beaucoup
Recettes délicieuses
BESOS PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ReplyDeletePUES SI TIENES OPORTUNIDAD LA PRUEBAS, ES DELICIOSA, Y CRUJIENTE, TANTO PARA DULCES COMO PARA SALADOS, TE VOLVERÁS ADICCTA A ELLA SERUGO
PETONETS SUSANNA
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ReplyDeletePUES YA VES, SUPER FACIL DE HACER, DELICIOSO AL PALADAR Y A LA VISTA
PETONETS SUSANNA
HOLA MARI AJOSE, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERITAT ES QUE MÉS FACILS IMPOSIBLE, I DE BONS...HUMMMM
PETONETS SUSANNA