* Temps de maduixes, vermelles, dolces, delicioses...... I si son del Maresme, millor....
Aquesta la nostre senzilla i deliciosa proposta
Ingredients
Maduixes
Nata muntada
Preparació
Rentar les maduixes al mateix moment de muntar el plat , escórrer d´aigua, posarem en una copa i combinarem una capa de nata i una de maduixes, coronar la copa amb nata i una maduixa.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Ingredients
Maduixes
Nata muntada
Preparació
Rentar les maduixes al mateix moment de muntar el plat , escórrer d´aigua, posarem en una copa i combinarem una capa de nata i una de maduixes, coronar la copa amb nata i una maduixa.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi - Susanna
Susanna e dessert et magnifique simples mais très gourmand comme je l'ais aimes, merci.
ReplyDeleteBonne continuation!
Hola Susanna, m'encantan les maduixes amb nata. Molt bona presentació, llàstima que s'estigui arrivan al termini de la temporada de maduixes.
ReplyDeleteUn petonet
Tenen tant de joc a la cuina les maduixes i amb nata es una de les formes més conegudes de menjar-les.
ReplyDeleteUna copa ben maca.
Sort al concurs.
Mil petonets.
adoro le fragole, che delizia!!!!!!!!!baci!
ReplyDeleteUn postre clàssic, que no pasa de moda.
ReplyDeleteMolt bò.
Petons
Senzill no, "xupat"; però ... deliciós!!!
ReplyDeleteUna de les millors maneres de menjar-se les maduixes! Gràcies per participar al 15 Susanna!!
ReplyDeletePetonets
Sandra
Un postre que siempre triunfa.
ReplyDeleteBesitos guapa.
;-D
sencilla a la par que deliciosa, me encanta, un beso
ReplyDeleteBien sencilla y bien rica y así servida, qué lujo, verdad?
ReplyDeletebesos
Nyam, maduixes amb nata, no fallen! :D
ReplyDeleteUna salutació,
Delicioso.
ReplyDeleteUn besote
Un postre de toda la vida, para después de una comida festiva.
ReplyDeleteUn saludo Paco
Que bueno!! sencillo pero riquísimo!! besos
ReplyDeleteMmmmmm... no cal fer mil invents i pasar-se hores a la cuina per menajr una cosa tan bona com aquesta... M'encanta!!!
ReplyDeleteUn petonet
Sònia
Més senzill i més bo impossible. Tot un clàssic que té l'èxit assegurat!
ReplyDeleteUnes postres de sempre, que sempre són delicioses.
ReplyDeletePrecisamente hoy me las he comido de postre, pero con nata montada congelada. Que buenas!
ReplyDeleteBesos
Hola!
ReplyDeleteAmb un postre així, tens l èxit asegurat, agrada a tothom!
Petons
La de sempre, la típica, la que sempre triomfa!
ReplyDeletePTNTS
Dolça
mmmmmmm per mi uns dels postres ms ideals i bonsss,fantastic,petonssssss
ReplyDeleteAquesta combinació no falla mai!
ReplyDeleteUn clàssic que no em canso mai de menjar!
ReplyDeletePetonets,
Esther
Un clásico de todos los tiempos, qué bueno. Un besote.
ReplyDeleteSi, si, a casa també ens encanten amb nata! Tota una delícia!! Petons
ReplyDeleteSusanna; Maduixes amb nata, un dels més tradicionals, però per aixó no deixa de ser un dels més bons.
ReplyDeleteQue vagi de gust Susanna¡¡
Hola Susanna
ReplyDeleteNo hi ha rés com un clàssic, senzill, net i clar.
Bona cuina
Són un vici... I la nata em perd. Sóc capaç d'abocar sobre les maduixes el pot sencer...haha!
ReplyDeletePetonets!
Mira que es una manera ben senzilla de menjar les maduixes, però es que estan boniiiiisimes.
ReplyDeleteMira que es senzill el plat, però està deliciós.
ReplyDeleteChe que booo, un beset.
ReplyDeleteUn clàssic que no desapareixerà mai de les cuines
ReplyDeletePetonets
Me'n vaig a esmorzar que aquestes maduixes amb nata m'han despertat la gana!!!
ReplyDeleteJo també les faig moltes vegades, sobretot quan tinc invitats. Sempre triumfen!
ReplyDeleteNo coneixia el teu blog, però ja tens una seguidora més.
Petons
Un dels meus preferits
ReplyDeleteHola a peu coix, guapa tu
ReplyDeletea casa també, es com més els i agraden....això si la nata la monto jo,...je,je
mil petonets Susanna
Hola Silvia, guapa tu
ReplyDeletemoltes gràcies per la teva visita, i fins aviat
mil petonets SUsanna
Hola susana gracias por pasar por mi blog lo tengo solo 3 meses y me encanta que paseis por alli, he mirado tu blog y me parece muy interesante asi que me quedo tambien de seguidora
ReplyDeleteHola Mabel, guapa tu
ReplyDeletegracias por tu visita y celebro que te guste mi cocina,...que bonito compartir, verdad ?
mil petonets y hasta pronto, Susanna