Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
Ingredients per farcit
Salsa de tomàquet
Unes fulles de Alfàbrega fresca o seca
Formatge cremós ( tipus Mozzarella)
Botifarra de pagès si es ibèrica millor
Preparació de la massa amb la Thermomix
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.
Formar una bola, tapar i reservar en lloc càlid 1 hora.
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar 1 hora en lloc càlid.
Mentre treure la pell de la botifarra , esmicolar i saltar-la a la paella amb una mica d´oli de oliva, no cal condimentar-la doncs ja porta sal i pebre.
Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.
Pre-escalfar el forn a 250 c, i fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn.)
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar 1 hora en lloc càlid.
Mentre treure la pell de la botifarra , esmicolar i saltar-la a la paella amb una mica d´oli de oliva, no cal condimentar-la doncs ja porta sal i pebre.
Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.
Pre-escalfar el forn a 250 c, i fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn.)
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Pues una pizza hecha de principio a fin, con una estupenda butifarra... Seguro que fue visto y no visto. Suerte en el concurso, guapa, y un besote.
ReplyDeleteHola Su, guapa tu
ReplyDeleteesta formula de momento es la que gusta más a los mios para preparar la base de la pizza, hoy he tomado nota de una base que parece ser que es de J.Oliver, en el blog de nuestra Anna Betulo ( la guapa ) cuando disponga de más tiempo, pues ahora tengo la "cosa" un poco complicada la probaré, ..
mientras mil petonets Susanna
que buena pinta que tiene
ReplyDeleteQue fàrcit més bó, quina pinta fà la pizza.
ReplyDeleteSort maca.
patonsssss
Em perdonaràs però quan he vist el títol de l´entrada he pensat: Quina manera més gastronòmica de donar pel...al R. Madrid...Doncs noia, és que estic cofoia!...Espero que tinguis sort amb aquesta recepta. JO no deixaria cap engruna.
ReplyDeleteSusanna corazón que rica. Me llevo un trocito que es casi la hora de comer y me ha encantado.
ReplyDeleteBesitos,
Susanna, que casualidad, yo también tengo pizza en el blog esta semana y la he hecho cuadrada, como tú. También tiene una pinta estupenda.
ReplyDeleteUn abrazo.
Una molt bona pizza, ens agrada amb butifarra!!!
ReplyDeletePetons
Sara
Molta sort al concurs, ho he conegut gracies a tú. Intentaré participar.
ReplyDeleteLa pizza deliciosa. Petonets maca
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Sussana, muchas gracias por tu aportación. Te enlazo junto con el resto de participantes.
ReplyDeleteMuchas gracias
Besotes
Menuda pizza, tiene que estar riquisimaaaaaaaaaa.
ReplyDeleteBesinos.
mmm... qué rica esta pizza!!
ReplyDeleteme encanta!!
suerte en el concurso!! besos
Hola Cristina, guapa tu
ReplyDeleteje,je, que tremenda la nena,..la veritat es que va ser una gran nit, ni la forta pluja va poder... quins nervis, veritat ?..però al final tot va sortir be,
mil petonets Susanna
OOohhhhh marchando una de etsas para mis hombres Susana,les va a gustar que no veas.Apuntada queda.
ReplyDeleteUN besote y miles de gracias,que me harán la ola cuando se las haga jeje
Sussana gracies er la teva visita i aquí estic entre les teves recetes i els teus seguidors i dir-te que m'encanta el teu blog i que en quedo a xafardetja les teves encantadores receptes.
ReplyDeleteAquesta pizza es una passada de bona,amb porto la recepta i molta de sort en el concurs.
mil petonet guaa i ens veim a la cuina.
Que buena pizza Susana. Me ha encantado. Un besazo.
ReplyDeleteHace unos dias hice por primera vez masa de pizza, nunca me habia atrevido y es fenomenal.
ReplyDelete¡¡ menuda diferencia con las masas ya congeladas !!
Veo que tu eres una experta y sobre todo con tantas cosas buenas como añades.
Un beso.
Una molt bona pizza feta de cap a peus, la avantatja de les pizzes es que accepten tots els ingredients possibles.
ReplyDeleteSort en el concurs.
Petonets
Hola Susanna,
ReplyDeleteD'això si que se'n diu una pizza ben catalana, he?????
VAig a veure el blog de l'Alicia per apuntar-me, casualment tinc una pizza a la camara de fotos que ens la vam menjar el diumengue i aprofitaré per participar.
Petons
Quina pizza té una pinta estupenda.
ReplyDeleteSort en el concurs
petons
Vaya pizza buena que nos traes hoy, muy original.
ReplyDeleteUn besito
Hola Susana, en casa la pizza como sea y de lo que sea. Ya guarde la receta, salvo que no se si conseguiré la Butifarra de payés, pero ya voy a ver que consigo.
ReplyDeleteBesos
Susanna,
ReplyDeleteM'afegeixo al cometari de la Cristina, per les dues coses eh?? Petonets
Que bona!!!! I de la terra ;-)
ReplyDeleteSort al concurs!
Un petonas
Sònia
Hola reina, Aquesta pizza m'agradarà, de ben segur, em sembla molt cassolana.
ReplyDeleteSort al concurs.
Així, que has pres nota de la masa del Jamie Oliver? Espero que t'agradi, ja m'ho diràs.
A veure si demà et truco i tens bones noves.
Petons.
Su que rica pizza!!!! en casa no falta pizza los fines de semana, voy a tener en cuenta tu propuesta
ReplyDeletebesitos
Ouch!!, estic una mica de dieta i aquesta pizza no me la puc fer....ouch!! :(
ReplyDeletePizza amb botifarra, m'encanta!!
ReplyDeletePetonets
Sandra
Una pinta deliciosa!! Que bona amb botifarra....
ReplyDeleteSusanna una bona idea. M'ha encantat espero aviat fer-la.
ReplyDeletequina pizza mes bona,aqui si que i faria una mossegada jajajaj m'agraden molt petons
ReplyDeleteCc que no m'ha marxat el primer comentari on et deia que m'ha semblat una bona idea i que crec que aviat provaré de fer-ho
ReplyDeleteHola Oscar,estimat i guapo tu
ReplyDeletea dieta em lo guapo que ja estàs ????
mil petonets Susanna
Creo que ya no queda nada de nada.
ReplyDeletePues me voy a Barcelona de paseo y me pierdo todas tus recetas, este fin de semana me pondrè al dia pero ya me gustarìa tener en el platito un trocito de esta pizza que tiene un aspecto de muy pero que de muy bueno. Petons, Alex
ReplyDeleteSusanna, una pizza excel·lent!! L'altre dia en vaig fer una per participar amb aquest bloc i no recordava quin era, en veure-ho en el teu potser ho faig!! gràcies!Bon cap de setmana!
ReplyDeleteMmm quina pinta mes bona que te aquesta pizza, a d'estar bonisima, doncs la botifarra en si ja es bona i la pizza també.
ReplyDelete