Ingredients per a 2 gots
150 grams de iogurt lleuger (1,5 % de m.grasa)
1 cullerada de crema de llet (10 % de m.grasa)
100 grams d'aigua
edulcorant líquid
canyella en pols per decorar
Preparació
Barrejar en una batedora el iogurt, la crema de llet, l'aigua i l'edulcorant al gust, servir en gots grans i decorar amb una mica de canyella.Bon profit
* * * * * *
* Consell, si no t'agrada el iogurt, es pot substituir per sèrum de llet, quefir, mató o beguda de soja.
*Valors nutritius per ració
50 kcal, 3 g proteïnes, 4 g carbohidrats, 0 g fibra, 0 UCH / up
Recetas sabrosas para diabéticos
editorial Hispano Europea www.hispanoeuropea.com
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Aquí tienes un fanático del yogur al que le encantaría probar tu propuesta
ReplyDeleteAbrazos
Mmmmm Que bo aquest batut de iogurt ¡¡¡ Molt gustos
ReplyDeleteUna abraçada, Agustí Cangrejo Grande
Ah sí? No la coneixia aquesta versió.
ReplyDeleteBuena receta!! gracias
ReplyDeleteBesos
Que apetecible Susanna, y que bonita decoración le has puesto!!!
ReplyDeleteBesos
que delicia Susana, que buena receta para diabeticos, bueno tambien para gente que no queramos muchas calorias nos viene de vicio. besitos
ReplyDeleteBuenos días Susana. Que batido mas rico, sano y apetecible, me parece buenísimo y toda una tentación. Con tu permiso tomo un sorbito para poder degustarlo.
ReplyDeleteUn beso Paco
que bo
ReplyDeleteEste verano probé uno por el estilo y me gustó mucho, me anoto el tuyo.
ReplyDeletebesos guapa
M'encanten els batuts de iogurt, sans i boníssims!
ReplyDeleteNo coneixia aquesta recepta, peró m'agrada molt
ReplyDeleteNena, qué bueno!! Está bien un postrecito ligero. Besos
ReplyDeleteQuina cosa més bona que ens has preparat!
ReplyDeleteUn batut molt suau i sà.
ReplyDeletePetons.