Ingredients
Unes llesques de pa tou
Tomàquet d´amanir
Bacallà ( si es llom millor )
Farina
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Bolets al gust
Bastonets de fusta
Preparació
Tallarem el llom de bacallà a daus petits, el condimentarem amb sal i pebre al gust, el passarem per farina seca i el fregirem amb oli d´oliva que ja tindrem calent.
A part fregirem els bolets amb oli i condimentarem també al gust.
Per montar el plat
Sucarem les llenques petites de pa amb oli o tomàquet i a cada llesca li clavarem un pintxo amb unes peces de bacallà, per sobre li posarem bolets i uns trossos de tomàquet tallat petit i amanit.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
qué bueno y la presentación estupenda!
ReplyDeletebs
Un pincho con un diseño delicioso en aspecto y sabor.
ReplyDeleteuna recepta de luxe de bona
ReplyDeletemmmmmm k bo
ReplyDeleteMmmmmmmmmmmm! Que bo! Petonets!!!
ReplyDeleteSusanna ¡¡¡un pinxo bonissim!!!!
ReplyDeleteMe gusta, un bico
ReplyDeleteSusana, un pincho muy atractivo y rico. Queda muy bien esta presentación que haces. Muy original. Besinos amiga.
ReplyDeleteQué bo, per un sopar, ja m'els imagino.
ReplyDeletePetons reina.
Una delicia de Pinxo de Bacallà i bolets. M'agrada molt
ReplyDeleteUna abraçada, Agusti Cangrejo Grande
Ese pincho tiene que ser una autentica delicia, besos
ReplyDeletehttp://lacocinadelagatacuriosa.blogspot.com.es/
Que rico Susana. Me gustan muchísimo las dos cosas y asi en pincho estupendo.
ReplyDeleteAbrazos.
Caram, Susanna, aquest plat d'avui és de festa major!! O potser un bon aperitiu per Nadal? Petons
ReplyDeleteEl emplatado queda tremendo. Como estoy aprendiendo sobre bolets (que me gustan desde hace 2 días, como quien dice), toda sugerencia es buena... Un besote.
ReplyDeleteAra per esmorzar un pinxo de aquests m’aniria molt bé, deu d’estar de vici.
ReplyDeletePetons
Estupendo y menuda presentación.
ReplyDeleteBesos.
Pasar por tu blog, es no terminar de despedirse nunca, que platos maravillosos!!!!
ReplyDeletePequeña aportación no, magnifica aportación.
ReplyDeleteBesos. Lola
Ains, qué rico, me gusta muchísimo el bacalao, hasta hecho un pincho delicioso. Besos
ReplyDeleteQue rico!!! me ha encantado la idea!!
ReplyDeletePetonets
Quin pintxo més suggerent, ha de ser una delícia!
ReplyDeleteMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Una delicia de pincho, el bacalao y las setas dos ingredientes de lujo, te ha quedado fantastico. Besicos
ReplyDeleteGuapu, guapu...
ReplyDeleteEl bacallà amb bolets no l'he provat mai, i segur que lliguen molt bé.
ReplyDeleteHa d'estar molt bo.
Una abraçada
M'encanta el bacallà i els bolets!! aquesta proposta l'apunto!!!
ReplyDeleteMe encanta el bacalao de mil maneras, y tu plato entra por los ojos con esa fantástica presentación, toda una delicia.
ReplyDeleteUn beso.
Pero que cosa mas rica!!
ReplyDeleteFacilita de hacer, pero una receta muy resultona.
Me encanta.
Un besazo