TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Wednesday, November 14, 2012

Pintxo de bacallà i bolets


Ingredients

Unes llesques de pa tou
Tomàquet d´amanir
Bacallà ( si es llom millor )
Farina
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Bolets al gust
Bastonets de fusta

Preparació
Tallarem el llom de bacallà a daus petits, el condimentarem amb sal i pebre al gust, el passarem per farina seca i el fregirem amb oli d´oliva que ja tindrem calent.

A part fregirem els bolets amb oli i condimentarem també al gust.

Per montar el plat
Sucarem les llenques petites de pa amb oli o tomàquet i a cada llesca li clavarem un pintxo amb unes peces de bacallà, per sobre li posarem  bolets i uns trossos de tomàquet tallat petit i amanit.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

27 comments:

  1. qué bueno y la presentación estupenda!
    bs

    ReplyDelete
  2. Un pincho con un diseño delicioso en aspecto y sabor.

    ReplyDelete
  3. Susanna ¡¡¡un pinxo bonissim!!!!

    ReplyDelete
  4. Susana, un pincho muy atractivo y rico. Queda muy bien esta presentación que haces. Muy original. Besinos amiga.

    ReplyDelete
  5. Qué bo, per un sopar, ja m'els imagino.
    Petons reina.

    ReplyDelete
  6. Una delicia de Pinxo de Bacallà i bolets. M'agrada molt

    Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande

    ReplyDelete
  7. Ese pincho tiene que ser una autentica delicia, besos

    http://lacocinadelagatacuriosa.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  8. Que rico Susana. Me gustan muchísimo las dos cosas y asi en pincho estupendo.
    Abrazos.

    ReplyDelete
  9. Caram, Susanna, aquest plat d'avui és de festa major!! O potser un bon aperitiu per Nadal? Petons

    ReplyDelete
  10. El emplatado queda tremendo. Como estoy aprendiendo sobre bolets (que me gustan desde hace 2 días, como quien dice), toda sugerencia es buena... Un besote.

    ReplyDelete
  11. Ara per esmorzar un pinxo de aquests m’aniria molt bé, deu d’estar de vici.
    Petons

    ReplyDelete
  12. Estupendo y menuda presentación.
    Besos.

    ReplyDelete
  13. Pasar por tu blog, es no terminar de despedirse nunca, que platos maravillosos!!!!

    ReplyDelete
  14. Pequeña aportación no, magnifica aportación.
    Besos. Lola

    ReplyDelete
  15. Ains, qué rico, me gusta muchísimo el bacalao, hasta hecho un pincho delicioso. Besos

    ReplyDelete
  16. Que rico!!! me ha encantado la idea!!
    Petonets

    ReplyDelete
  17. Quin pintxo més suggerent, ha de ser una delícia!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ReplyDelete
  18. Una delicia de pincho, el bacalao y las setas dos ingredientes de lujo, te ha quedado fantastico. Besicos

    ReplyDelete
  19. El bacallà amb bolets no l'he provat mai, i segur que lliguen molt bé.
    Ha d'estar molt bo.
    Una abraçada

    ReplyDelete
  20. M'encanta el bacallà i els bolets!! aquesta proposta l'apunto!!!

    ReplyDelete
  21. Me encanta el bacalao de mil maneras, y tu plato entra por los ojos con esa fantástica presentación, toda una delicia.
    Un beso.

    ReplyDelete
  22. Pero que cosa mas rica!!
    Facilita de hacer, pero una receta muy resultona.
    Me encanta.
    Un besazo

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...