Ingredients
Espàrrecs
Oli d´oliva
Sal
Ous
Preparació
Amb un peladors de patates farem tires amb els espàrrecs que saltarem en una paella amb oli d´oliva calent i una mica de sal fins que ens quedin tous.
Tot seguit batre els ous i farem una truita amb ells.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola amiga Susanna.
ReplyDelete¡Qué toritlla mas rica y sanita!
Espero que todo te vaya bien. Tu familia, las cositas...todo.
Muchos besitos.
;-D
Me encantan las tortillas de verduras, con espárragos está muy rica.
ReplyDeletebesos
Uma omelete fantástica e certamente deliciosa,...
ReplyDeleteBeijinhos,
http://www.strawberrycandymoreira.blogspot.pt/
Una truita ben sana, Susanna!
ReplyDeleteMenuda tortilla Susanna, me ha encantado…….
ReplyDeleteHolaaa, esta es una tortilla que me encannnta! para cenar es fenómena, y mira, yo no la he publicado aún, tengo tantas recetas en cola jajajajaj
ReplyDeleteUn besooo
això del pelador aplicat als espàrrecs per fer una truita ... m'agradat!! t'ho copio....
ReplyDeleteNo he fet mai encenalls amb els espàrrecs, una bona manera de coure'ls més ràpid i allargar-los una mica.
ReplyDeletePTNTS
Dolça
m'encanta.
ReplyDeleteBona nit
M'encanten els espàrrecs i amb truita deliciosos.
ReplyDeleteEs una truita que m'agrada molt, encara que en forma de virutes no he tallat mai els espàrraes.
ReplyDeletePetons.
Susanna, esta tortilla es muy popular en casa, a mi sobrino le encanta. Te quedó estupenda. Besinos.
ReplyDelete