Ingredients
Llagostins
Oli vegetal
Sal
Pebre
Bastonets de fusta
Preparació
Netejar els llagostins, eliminar el cap, la closca i l ´intestí ( és el fil negre que passa per sobre de l ´esquena, deixar la cua.
Enfilar individualment en un bastonet de fusta, condimentar amb sal i pebre al gust, cuinar a la planxa uns minuts, i servir al moment.
* També els pots fer al forn
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
xo q delicia de pincho!!! de estos me como todos los q me pongas!!!!
ReplyDeleteUmm,ricos,ricos!
ReplyDeleteSusana, estos son unos pinchos de lujo, yo ya me los llevaría.
ReplyDeleteBesos y Feliz Año!!
Quina delícia, m'encanten els llagostins, s'hem fa la boca aigua.
ReplyDeleteque bons!!
ReplyDeleteQuina cosa més facileta, més bona i sobretot LLEUGERA!!!!!!
ReplyDeletePTNTS
Dolça
Que hambre me está entrando y no son las 11,00 de la mañana...
ReplyDeleteSaludos desde Waterbridge.