TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Sunday, January 19, 2014
Timbal d´arròs amb espàrrecs
Ingredients
Arròs bullit
Espàrrecs verds
Sal
Pebre
Oli d´oliva a l´aroma de tòfona
Preparació
Tallarem els espàrrecs a trossos petits i els saltem amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja estiguin a punt, abocar l´arròs que ja tenim bullit, barrejar i emplatar amb un "aro" si es vol.
* També es pot fer amb oli normal o aromatitzat amb altres sabors.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Arxivat a:
ARRÒS
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
hummmmmmmmmmmm que bo
ReplyDeleteAmb oli de tòfona, sols pot ser una delicia, i la presentació de 10.
ReplyDeletePetons.
Molt bo!!!! I canvia els espàrrecs per bledes i tens un plat diferent i també molt bo!!!
ReplyDeletePTNTS
Dolça
Que ben presentat, a mes es deliciós uns ingredient boníssims.
ReplyDelete