Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 20 de febrer de 2010

Pastís de formatge Gemma


Ingredients
4 ous grossos
5 cullerades soperes de sucre
6 cullerades soperes de maizena
200 grams de formatge tipus " philadelfia "
4 iogurts naturals
1 pessic de sal
50 grams de panses
50 grams de pinyons o ametlles
1 culleradeta petita de llevat químic tipus "Royal"

Preparació
Muntar les clares a punt de neu i reservar.

Batre els rovells i el sucre fins que quedi com una maionesa, afegir el formatge, iogurts, sal i la maizena, batre tot, al final i posarem les clares a punt de neu.

Abocar a un motllo que ja tindrem folrat, decorar amb els pinyons i les panses.

Fornejar a 180 graus a prop de 50 / 60 minuts, dependrà del forn

Un tall d´aquest pastís encara tebi, un cafè...i estàs quasi al cel...hummm

Bon profit

 AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...