Ingredients
Un cor d´enciam
Olives negres d´aragò
Plàtan de Canàries
Nous
Formatge Tipus Manxego
Bitxos
Pebrot vermell
Per fer la vinagreta
Oli d´oliva
Vinagre de Cava o Xerès
Sal
Pebre
Olives negres d´aragò
Plàtan de Canàries
Nous
Formatge Tipus Manxego
Bitxos
Pebrot vermell
Per fer la vinagreta
Oli d´oliva
Vinagre de Cava o Xerès
Sal
Pebre
Preparació
Posarem les fulles d´enciam tot al voltant d´una platera de servir, en el centre i col.locarem el pebrot vermell tallat petit, el plàtan a rodanxes i la resta d´ingredients, decorant el plat al nostre gust, condimentar amb la vinagreta i servir.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog enrocalacuina.com, desitjo que sigui del vostre gust
petonets Susanna
Una amanida molt bona, encara que no m' imagino el sabor del plàtan.
ReplyDeletePetons.
¡qué rico!, me he quedado alucinada con los ingredientes, ¡tengo que probarla!.
ReplyDeleteBesitos
HOLA MARIA, GUAPA TU
ReplyDeleteJE,JE,..COMO HE COMENTADO EN VARIAS OCASIONES, SOY LA REINA DE LAS ENSALADAS,..YA IRE PONIENDO INVENTOS DE LOS MIOS,...ESTO SI TODAS DE 10...RICAS, RICAS
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ReplyDeleteDONCS NENA A PROVAR-LO, JO EN FAIG MOLTES D´AMANIDES A LES QUE I BARREJO FRUITES, QUEDEN MOLT BONES AMB MIL SABORS...HUMMMM
ARE SI ELS PLÀTANS O SENTO MOLT PERÒ SI NO SON DE CANÀRIES, I AMB EL SEGELL DE CONTROL, NO ELS MENJO...( SERÀ AMOR ?)
PETONETS SUSANNA
M'agrada barrejar fruites a l'amanida: aquesta, però no l'he provada mai. La faré, pots estar-ne segura!
ReplyDeleteUna ensalada ideal para una cena. Todo lo que lleva me gusta incluido el queso.
ReplyDeleteSusanna, tienes toda la razón, para plátano rico el de Canarias, no hay otro igual.
Saludos y que pases buena noche.
Una ensalada deliciosa Susanna.
ReplyDeleteBesitos.
Muuyy buena la ensalada!! ahora que llega el verano es una forma de comer verdura todos los días y fresquita!!
ReplyDeleteBesos guapa,
Gema
http://la-gitanilla.blogspot.com/
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ReplyDeleteSAPS ?, ES QUE JO TINC MOLTES MANIES A LA HORA DE COMPRAR INGREDIENTS PER CUINAR,...JE,JE,..
QUAN A MI SE ME POSA UNA MANIA ...SOC CAPAÇ DE TENIR QUE AGAFAR EL COTXE I DESPLAÇAR-ME DE POBLE PER COMPRAR ALGUN PRODUCTE EN CONCRET, SI NO NO EL CUINO....
PETONETS SUSANNA
Sussana eres un no parar! como puedes preparar cosas tan ricas y tan seguidas? me gusta mucho este plato
ReplyDeleteBesitos
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ReplyDeleteJE,JE, EN CASA NUNCA DESDE SIEMPRE SABEN QUE COMERÁN, EL MENÚ ES UNA SORPRESA,...JAMÁS ME HA GUSTADO LA RUTINA EN LA COCINA...
PETONETS SUSANNA
HOLA GEMA, GUAPA TU
ReplyDeleteEN CASA ME LLAMAN LA REINA DE LAS ENSALADAS, ME ENCANTAN Y CUANTO MÁS TROPEZONES DISTINTOS MEJOR,...EN INVIERNO NO APETECEN DEMASIADO PERO AHORA DE CADA A LA CALOR ( ESPEREMOS), PUES AL MENOS EN MI ZONA NOS HACE UN TIEMPO MUY VARIABLE.. A DISFRUTAR DE RICAS Y REFRESCAS ENSALADAS
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ReplyDeleteYA VIENE EL TIEMPO D ERICAS ENSALADAS, Y TENGO UN MONTÓN...AZO
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ReplyDeleteES QUE PARA LOS PRODUCTOS SOY MUY MANIATICA YO, LOS PLATANOS DE CANARIAS, MEJILLONES DE GALICIA, PESCADO DE BLANES, VERDURAS DEL MARESME, FRESAS DE SANTA SUSANNA,....SI ME DOY UNA DE VIAJES, CARNES DE GIRONA ...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ReplyDeleteA CASA QUASI SEMPRE A LES AMANIDES NI HA DE FRUITA FRESCA O SECA, I EL PLÀTAN ES PRESENT A MOLTS PLATS..AIXÒ SI DE CANÀRIES SI ES PLAU...
PETONETS SUSANNA