Peus de porc bullits
Sal
Pebre
All i oli fet a casa ( o comprat )
Preparació
Posarem els peus de porc en una safata de forn , condimentar amb sal i pebre al gust, els cobrirem amb una capa d´all i oli i gratinar uns minuts al forn.
Acompanyar d´una bona amanida
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Oh que bons, jo en tinc uns de passats al bloc, arrebossats i amb formatge ratllat i al forn, queden molt bons
ReplyDeletePetonets
Pues con esto ya si que me has cutivado.
ReplyDeleteMe encantan estos platos y pienso hacerlo aunque se que tengo que comerlo con mucha, mucha moderación y no por el engorde.
Un besote
Ups, aquesta recepta no és per a mi. Els peus de porc no m'agraden. Només els faig servir per a posar a l'escudella, però així sencers...
ReplyDeleteQue ricas tienen que estar¡¡Las probaré¡¡
ReplyDeleteAyyyyyyy Susanna, ara ja estic perduda....no em puc resistir a fer aquets peus...
ReplyDeletePetons maca.(vaig a comprar-los)
Chica no paras no me da tiempo a comentarte tanta receta jajaja. Un besazo.
ReplyDeleteVaig comprar dissabte uns peus de porc bullits i anava a fer-los picants, però..........ara amb quedo amb el dubte de si serà millor canviar i fer-los amb all-i-oli. Seràs la culpable del canvi de plans, jejeje.
ReplyDeletePetons.
Vinc del bloc d'en Gurmet he passejat per les teves receptes i m'he quedat una bona estoneta..
ReplyDeleteI a més he fet per dinar els cigrons amb xampinyons que he llegit al teu bloc i que bons estaven !!!
Un plaer de bloc i de visita.
Molt però que molt bones les recpetes i aquesta d'avui estic segura que també la faré!!
Petonets Sussana
Susanna que cosa más rica!
ReplyDeleteNunca las he comido de esa forma y tienen que estar totalmente deliciosas.
Gracias cielo.
Un beso
HOLA EMPAR, GUAPA TU
ReplyDeletePUES YA ESTÁS TARDANDO...JE,JE QUEDAN PARA CHUPARSE TODOS LOS DEDOS...HUM
PETONETS SUSANNA
HOLA LISEBE, GUAPA TU
ReplyDeleteBENVINGUDA A LA MEVA CUINA, ENCANTADA DE QUE T´AGRADIN LES MEUS RECEPTES...JA VEUS QUE SON RECEPTES SENZILLES I TENDRES...JE,JE
,...LES QUE AGRADEN A CASA,..INTENTO SEMPRE QUE SIGUIN EL MES NATURALS POSIBLES,
MIL PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ReplyDeleteTU PROVA I JA VEURÀS...A MÉS ES UN PLAT RÀPID, RÀPID, RÀPID..JE,JE...I MOLT SA, SOBRE TOT PER NOSALTRES LES NENES,...TOT ES GELATINA I AIXÒ PELS NOSTRES OSSOS, UN 10
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ReplyDeleteJE,JE ES QUE EN CASA NO PARO DE COCINAR,...NO SABES LO QUE COMEN LOS MISMOS
PETONETS SUSANNA
HOLA GLÒRIA ,GUAPA TU
ReplyDeleteABANS SI QUE ERA MÉS PESAT AIXÒ DELS PEUS DE PORC, PERÒ ARE QUE A LA CARNISSERIA ET FAN LA " FEINA BRUTA "...ELS POTS PREPARAR EN UN PLIS PLAS, JA VEURÀS QUE BONS QUEDEN
PETONETS SUSANNA
HOLA LUISA, GUAPA TU
ReplyDeleteSEGURO QUE TE GUSTAN, ADEMÁS SUPER RAPIDA DE HACER
PETONETS SUSANNA
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ReplyDeleteA CASA NOMÈS LI AGRADEN A LA MEVA MARE I A MI, ELS MEUS HOMES TAMPOC EN VOLEN...I NO SAPS LO BONS QUE SON..
PETONETS SUSANNA
HOLA CURRA, GUAPA TU
ReplyDeleteNO ES GRASA ES SOLO GELATINA, SEGURA QUE SI PODRÁS COMERTE UNO. RICO RICO
CUIDATE MUCHO MIL PETONETS SUSANNA
HOLA SION, GUAPA TU
ReplyDeleteA SÍ ?..DONCS ARE MATEIX PASO PER LA TEVA CUINO...SEGUR QUE ESTÀN DE MORT..HUMMM
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, madre mía que de comidas riquísimas tienes en tu casita!!!!!
ReplyDeleteHe visto que te has hecho seguidora de mi blog y vengo a conocerte, que encanto!!!, iré probando tus delicias y ya te contaré.
cariños!!!!
HOLA VIVIANA, GUAPA TU
ReplyDeleteBIENVENIDA A MI COCINA, ENCANTADA DE QUE TE GUSTEN MIS RECETITAS, YA VES QUE SON FACILES...
LAS UNAS APRENDEMOS DE LAS OTRAS..Y ESTO ESTÁ MUY BIEN
HASTA PRONTO, MIL PETONETS SUSANNA
No cal dir res!!!! La foto ho diu tot!!!
ReplyDeleteQue bons!!!! No había caigut en que es pot comprar ja bollits, encara que a mi m´agraden més fets a casa, això si, tens que tenir molta paciència....
Un petonet, Sussana.
HOLA TITANIII, GUAPA TU
ReplyDeleteMIRA JO COMPRAR-LOS A QUALSEVOL LLOC TAMPOC, SI ELS COMPRO BULLITS A DE SER A LA MEVA CARNISSERIA DE CONFIANÇA, PERÒ BULLIR-LOS A CASA SI TENS UNA OLLA A PRESSIÓ PER EJEMPLE NO COSTA RES,..JO TING UNA CHEF 2000 QUE TE LA FUNCIÓ DE PRESSIÓ I AMB 30 MINUTETS ET QUEDEN DE " CONYA"...I QUE BONS ESTÀN
PETONETS SUSANNA
Susanna, me quedo con el alioli jj, las manitas no me gustan. Rarezas que tengo.
ReplyDeleteSaludos
HOLA JUAN, GUAPO TU
ReplyDeleteNO SE EL PORQUÉ, ( TENDREMOS QUE INVESTIGAR ), PERO A LA MAYORIA DE LOS NIÑOS NO OS GUSTAN LAS MANITAS DE CERDO, Y EN CAMBIO A NOSOTRAS LAS NIÑAS, NOS ENCANTAN...MISTERIOS SIN RESOLVER...JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
Hey im new to ur blog and wow what a lovely blog...its very attractive and i liked all the recipes a lot....thats so nice of you./....and this dish was so colorful and healthy ingredients too.....keep going...happy to follow u..Do drop in somtime..
ReplyDeleteHOLA DIVYA , GUAPA TU
ReplyDeleteTHANKS FOR YOUR VISIT TO MY KITCHEN, I am delighted you like my Recipes ... Also I LIKE YOUR KITCHEN AND HE LINKED MIA AA ..
See you soon, SALUDOS, PETONETS SUSANNA
Que ricos! Yo nunca los he probado… será cuestión de hacerlos, si me decido cogeré prestada tu receta;) Besitos
ReplyDeleteHOLA CUINERA, GUAPA TU
ReplyDeleteNENA, PUES YA ESTÁS TARDANDO, CON LOS RICOS Y SANOS QUE SON,..PURA GELATINA..TENGO VARIAS RECETAS, ES QUE ME ENCANTAN,..
TU MISMA MISMAMENTE..JE,JE..TOMA TODAS LAS QUE QUIERAS ESTÁN AQUI A TU ENTERA DISPOSICIÓN, Y YO ENCANTADA DE LA VIDA
PETONETS SUSANNA